analytics

donderdag 3 september 2020

schaap

Dag bloggers,

Mijn eerste werkweek zit er bijna op en ik heb de facturatie-challenge goed doorstaan. Gisteren was ik er helemaal door en daar ben ik best blij om. 

Vanavond komt Noah voor het eerst alleen slapen want Eva gaat nu naar school en die is vlak bij hun huis. Dus blijft Eva thuis slapen en heb ik nu op donderdag maar één logeetje... Dat gaat even wennen zijn... Maar ik ben er zeker van dat Eva dit weekend wel komt vertellen hoe het op school is geweest... Ze zal wel heel veel nieuwe indrukken hebben opgedaan. 

Vandaag een eenvoudig kaartje. Ik maakte het voor mijn poestvrouw om hun offerfeest te vieren. Het offerfeest is voor Moslims zowat het Kerstmis van ons. En hier wordt het ook wel eens het schapenfeest genoemd... Vandaar dit schaapje. En omdat de datum van deze feesten steeds door de stand van de maand bepaald worden, zette ik die er ook bij... Fatima was er super blij mee... Ik gaf er nog ééntje mee voor haar bazin, die ik ook heel goed ken... Altijd fijn om mensen met kaartjes te kunnen verrassen... 

Papier: Bazzil
Schaap en maan: Marianne Design
Gras: Die Namics



3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Goed gewerkt Nancy! Mooi kaartje met deze kleuren.
Fijne dag xx

Laurespage zei

Nancy, een heel fijn kaartje en een origineel “kerstkaartje” deze week. Leuk,dat je weer iemand blij mee maakte.
Fijne dag, Laurette

GerJanne zei

Daar zeg je wat! Dat klopt, dat is het mooie van onze hobby, anderen blij maken.
Ik heb nu last met het plaatsen van de reacties, vraagt elke keer of ik een robot ben en kan het niet negeren, heel vervelend. Soms moet ik zelfs plaatjes aanklikken met zebrapaden of verkeerslichten... Hoop dat het niet lang duurt, want dat kost zo veel tijd!