analytics

maandag 21 september 2020

Bedankt Stanny

Dag bloggers,

Hopelijk hadden jullie een fijn weekend. Het onze was het zeker wel. Donderdag met mijn verjaardag was Eva ook blijven slapen en daarom heb ik haar vrijdag naar school gebracht en ook gaan ophalen. Noah was er de hele dag, dus buiten poetsen niet zo veel gedaan.  
's Avonds hadden we het allereerste optreden in ons theater na het hele Coronagedoe... En het waren niet de minsten... Ruben van Gucht, kwamen samen met Mathieu en Guillaume en stemimitator Jonathan de boel opvrolijken met 'Sportman 2'... 
Zaterdag drukke dag met alle dingen die in een weekend moeten gebeuren en gisteren een uitstapje met kinderen en kleinkinderen. We gingen naar de avonturenboerderij Molenwaard bij boerin Fien en boer Teun. Voor Eva was het al de derde keer dat ze er kwam, zij is fan! Een echte aanrader om hier met kindjes naartoe te gaan... Maar ik was kapot 's avonds. Het was een vermoeiend dagje... (zie foto onderaan) 

Vandaag krijgen jullie een kaart te zien die ik maakte voor Stanny. Hij doet veel voor mij, hij knipt al mijn snijmallen van elkaar en vijlt ze allemaal glad zodat ik ze netjes kan gebruiken zonder aan de haakjes te blijven hangen. Daarom kreeg hij een extra kaart op zijn verjaardag. En het werd deze. 

Papier: Bazzil en Action
Letters en woord: Crealies


Hier de 4 kanjers van vrijdagavond: Jonathan (stemimitator) - Ruben van Gucht (sportjournalist) en Mathieu en Guillaume (muzikale troubabroers)


Hier Boerin Fien (Eva) en Boer Teun (Noah) op de avonturenboerderij
Vinden jullie boerinnetje Eva niet schattig?



4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Leuk bedankt kaartje!
Schattig je kleinkinderen in de grote klompen.
Hier ook een heerlijk weekend gehad.
Fijne dag xx

Dora zei

Prachtig

GerJanne zei

Wat een mooi bedankkaartje heb je gemaakt...Lief fotootje van de kleintjes...

Rosina zei

Heel mooi dit bedankkaartje Nancy....en zo te lezen heb je een heel leuk en druk weekendje gehad...maar zal vast wel gezellig geweest zijn, zo aan de foto's te zien..
groetjes Rosina