analytics

woensdag 10 maart 2021

jarig

Dag bloggers,

Het gaat hier helemaal zijn gangetje... Twee zieke kinderen ondertussen maar allebei negatief getest, dus dat is positief... Verder nog steeds niets speciaals te melden... Voor en na het werken, probeer ik wat in te kleuren want er staat weer een leuk project aan te komen... Maar verder is er nog niet veel in het vooruitzicht... Ondertussen sta ik vol bewondering van de kleurkunsten van Margo. Jullie moeten maar een keer op haar blog gaan kijken... Bewonderingswaardig hoe zij met Copics om kan gaan... 

Ik had de papieren van mijn vorige kaarten nog op tafel liggen en moest twee neutrale verjaardagskaarten maken. En dat werden deze: 

Papier: Bazzil en Action
Woord: Crealies




4 opmerkingen:

Enny zei

Heel toffe kaarten Nancy ! Spijtig, dat de post zo traag gaat, nog even wachten dus voor de uitdaging. Ik heb intussen wel al 2 kaarten klaar ! :)) Groetjes, Enny

Anita van Deur zei

Ook deze kaarten zijn weer super leuk Nancy, fijne dag liefs xx

GerJanne zei

Mooie neutrale kaarten zijn het! EN inderdaad, soms is er weinig te melden, maar toch leuk dat we nog kaartjes te zien krijgen!

Margo zei

Hi Nancy,
ik haal even wat blogpost in haha en ik zie dat je gewoon reclame hebt gemaakt voor mij, bloos bloos ... dankjewel hoor!
Ik vind dat altijd wel leuk die kaarten met grote letters erop.
Groetjes
Margo