analytics

maandag 9 september 2024

olifanten voor Emma

Dag bloggers,

Wat hadden wij een geslaagd weekend! Zaterdag heb ik nog een serie droogbloemenkaarten kunnen maken voor de kunstenmarkt en zondag was het dan zover... Het weer zat mee en we hadden een super mooi kraam. Laura maakte mooie herfstdecoratie, Caroline had een serie armbanden gemaakt en had haar parels ook mee op de markt en zelf had ik een mooie collectie kaarten bij. Ondanks dat er in onze gemeente 4 evenementen en 2 straat-en wijk garageverkopen waren, was er enorm veel volk op de been. En omdat we nu toch al aan enkele KUS-evenementen hebben meegedaan, krijgen we mensen die steeds terugkomen en ook graag bij ons kopen. We krijgen er fans bij, goed toch? Het was zelfs zo druk dat ik zelfs niet over de hele markt ben kunnen gaan. 

Voor onderstaande kaart was de opdracht: geen gewone kaart, veel kleur, olifant, een stuk van de wereld en een vrolijke zon... Tja, denk dat ik hierin met dit doorkijkdoosje wel geslaagd ben. De besteller was onder de indruk en de ontvanger later ook. Deze kaart is meegereisd naar Malta, waar de jarige Emma ook verbleef tijdens haar verjaardag. 't Is allemaal handwerk reist de wereld rond... haha!! 



4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Dat was een geslaagde KUS -evenement! Je kaart is vrolijk . Liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat leuk dat de markt zo'n succes was daar doe je het voor toch??
wat een gaaf doorkijk kaartje heb je gemaakt met de leuke olifantjes en de leuke details erbij
groetjes ellen

alma.heijenk@gmail.com zei

fijn dat het zo'n succes was, je had ook mooie projectjes gemaakt met de droogbloemetjes.
leuke bijzondere kaart maakte je.
groetjes Alma

GerJanne zei

Superleuke kaart of kijkdooskaart voor Emma met de olifantjes! En je ateljee reist mee naar de kust en 't is allemaal handwerk komt zelffs op Malta!