analytics

maandag 2 september 2024

kaders met droogbloemen - volg je dromen

Dag bloggers,

Het is 2 september en iedereen gaat hier terug naar school. Ook Caroline en Eva en Noah... Benieuwd hoe ze het hebben bij hun nieuwe juf en hoe Caroline haar nieuwe klas gaat ervaren. Ze krijgt 3 anderstalige nieuwkomers en dat is heftig in het 6de leerjaar... Zij spreken geen van de 3 Nederlands... Het wordt een uitdaging. In het verleden had ze er ook al een paar maar dat is toch weer even geleden...

Zij die afgelopen weekend niet kwamen kijken, ik heb de afgelopen dagen een reeks kaders met droogbloemen geplaatst, jullie kunnen altijd nog een keertje terug gaan kijken. Vandaag de 2 laatste, dan ben ik daar meteen weer klaar mee... Als je de hele serie samen zag staan, was het wel een mooie collectie, al zeg ik het zelf. Er zijn er al 4 van de 8 weg. Ik probeer er voor volgend weekend nog een paar bij te maken voor de kunstmarkt op zondag. Zij die in de buurt komen of wonen, allemaal welkom zondag tussen 13 en 18 uur aan de Bibliotheek in Schoten. Wij staan daar samen met nog zo'n 50 andere kunstenaars om onze zaken te tonen en te verkopen. 




3 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaders weer hoe krijg je het toch steeds weer voor elkaar
groetjes ellen

marian zei

Ik heb ze gezien hoor al die prachtige kaders met droogbloemen.Stuk voor stuk allemaal prachtig. Leuk hoor hoe je dat maakt. Kunstwerkjes allemaal.
Groetjes van Marian.

alma.heijenk@gmail.com zei

prachtig gemaakt!!
groetjes Alma