analytics

vrijdag 27 september 2024

Geboortekader voor Luka

Dag bloggers,

Goed, nu was ik gisteren super vroeg wakker. Ik wou voor het werk in mijn ateljee nog een workshop voorbereiden. Dus postte ik mijn kerstkaart super vroeg. Vergeet ik ze toch om 6u aan de blog van '52 weeks to Christmas' te linken zeker? Dus toen ik rond half 6 thuis kwam, heb ik dat nog snel gedaan. 
Na de middag had ik een half dagje vrij genomen. Stanny, de vriend van mijn mama houdt erg van muziek uit de jaren 50 en 60. Er is een groep die hij erg leuk vindt en ik had gezien dat die gisteren na de middag in de buurt optraden. Dus had ik twee tickets gekocht en ben er met hem naartoe gereden. Mijn mama ging niet mee want er waren geen plaatsen meer vooraan en zij kan geen trappen meer doen. Bij Stanny lukt dat nog net...  Ik dacht dus pas aan mijn kaart toen ik in de auto zat op weg naar huis.  

Vandaag krijgen jullie nog een keer een geboortekader te zien. Ik maakte er de laatste tijd wel weer wat, dus hou mijn blog op vrijdag maar in de gaten als je ze wil zien...  Deze maakt ik voor Jonas, één van Yannick zijn studievrienden. Zijn vriendin Marloes is Nederlandse en zij wonden in Den Haag. Toen ze deze zomer een dag hier waren, Jonas is licht-technieker voor grote theaters en hij kwam Yannick een dag opleiding geven voor de nieuwe belichting in ons theater, ben ik er ook langs geweest. Zij waren dolblij met de kader en ik mocht de kleine Luka op schoot nemen. We zijn vriendjes geworden... 

Links het geboortekaartje. Het bloemetje dat je op de kader ziet, staat op de achterkant van het kaartje boven de tekst... Dat wou ik er toch bij als klein detail. 



 

Geen opmerkingen: