analytics

donderdag 24 februari 2022

elke donderdag een kerstkaart - koper en jeansblauw

Dag bloggers,

Na de laatste woensdag van de maand, volgt meestal ook de laatste donderdag van de maand... En zoals elke donderdag tonen we in blogland dan massaal kerstkaarten voor het 52 weeks to Christmas blog van Ingrid.

En omdat ik eergisteren bij het maken van mijn kaart(en) voor het KKT van gisteren zo in de flow zat, volgde er ook meteen een kerstkaart (eigenlijk ééntje voor nieuwjaar en ééntje die ook voor Kerst kan dienen) in de kleuren van deze maand. Maar die heb ik dan voor vandaag gehouden zodat ik weer iets nieuws kan tonen... 

Deze kaarten hebben in tegenstelling met die van gisteren iets minder jeans maar dan wel veel meer koper, wat de kaarten toch een extra feestelijk tintje geeft. Misschien zet ik op de onderste binnenkort nog wel een kerstafbeelding, ééntje die ik inkleur... Maar dat is gisteren niet meer gelukt...

Zij die nu nieuwsgierig geworden zijn, kunnen nog altijd even terug scrollen naar mijn blog van gisteren... 't Is een leuke serie geworden... 



Ik ga nu aan mijn kleurenkaartenteamrondje beginnen want ook dat is er gisteren niet van gekomen... En straks of morgenvroeg doe ik een kerstkaartenrondje... 

Morgen volgt er nog een heel leuk project... Zeker de moeite om nog een keer langs te komen!

14 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Yes super leuk in deze kleuren beide kaarten Nancy, fijne dag xx

Caroline Cards zei

Leuke kaart met deze kleurcombinatie. De kaarten van gisteren zijn heel mooi!
groetjes, Caroline

Margreet zei

Wow, wat een gave kaarten, Nancy!
xxx Margreet

Antjes kaartcreaties zei

Wow Nancy, wat ben je druk geweest! Ik heb je kaarten van gisteren ook even bekeken. Prachtige kaarten!! Wat een leuk idee om jeansblauw te combineren met koper. En dan die grote letters erbij ... Super mooie serie is het geworden.
Fijne dag Antje

Annemarie en Merit zei

wat een prachtige nieuwjaars/kerrstkaart, schitterend met dat koper kleurtje echt feestelijk, tuurlijk even teruggescrolt naar gisteren wat een gave serie met lekker veel jeans.
Gezellig dat je vandaag weer meedoet bij 52WTC.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

Diny zei

Twee hele mooie kaartjes Nancy!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Nou, dat ziet er helemaal feestelijk uit!

Jantine zei

Oh, deze zijn ook heel gaaf, Nancy! Mooi vervolg van je leuke serie van gisteren. Mooi om voor de feestdagen kaarten het koper te laten overheersen, geeft ook een heel mooi effect!
Fijn dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartje ik hou er wel van niet traditionele kleuren voor kerst het past goed bij elkaar
groetjes ellen

gerrie zei

Koper en blauw zijn prachtig Nancy, maar morgen kom ik nog even terug hoor. Trouwens ik v ind ze nu al mooi en stijlvol. Groetjes,Gerrie.

marijke zei

Deze zijn ook leuk,heerlijk al dat koper! Lekker bling! Fijn dat je meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuke feestelijke kaarten Nancy.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Nancy Soetaert zei

lekker feestelijk met het koper.
Groetjes
Nancy 52WTC

Nicole Parmentier zei

Ik ben wat te laat met mijn KKT blogrondje maar het voordeel is dat ik meteen heel veel leuke kerstkaarten meepik! Geweldig mooi deze ronde kaarten!! Helemaal in lijn met de KKT kaartjes zag ik. Je zat goed in de flow en het resultaat is echt prachtig!!!