analytics

donderdag 30 april 2020

Happy Birthday - blijf-in-uw-kot-workshop

Dag bloggers,

Voila... Mijn blogrondje van het KKT van gisteren zit er op... Ik wou het gisterenavond nog doen maar na het applaus om 20u ben ik gewoon in de zetel in slaap gevallen en lag om 9u in mijn bed. Dus is het er niet meer van gekomen. En toen waren we ineens om 3u wakker... pfff... man ineens opgestaan met het nodige lawaai, dus ben ook maar uit mijn bed gekomen... En zie, op het uur dat ik normaal mijn pc op zet, heb ik iedereen van het KKT al een virtueel bezoekje gebracht...

Aan kerstkaarten ben ik nog steeds niet toe... Helemaal geen tijd voor... dus maar iets anders dan...

Mijn workshoppers zitten ook al een poosje thuis en beginnen zich te vervelen... Dus kreeg ik ineens een berichtje of ik geen voorbeelden van verjaardagskaarten had liggen... En of ik nog wat pakketjes voor een thuis-workshop kon samenstellen... Nu, nee... Die had ik niet zo maar klaar liggen. Dus ben ik even met mijn nieuwe Crealies-snijmallen aan de slag gegaan en had ik op een paar uurtjes een nieuwe workshop klaar. Ik heb iedereen een berichtje gestuurd en ik kreeg meteen super leuke reacties... De pakketjes werden ondertussen al door een paar opgehaald... Sterk toch, zo'n gemotiveerde kaartenmaaksters... En omdat er ééntje bij is, die steeds meteen haar kaarten online zet en mij er in tagt, ben ik haar deze keer even voor en plaats ze zelf maar meteen online! haha!!

Papier: Bazzil en Action
Snijmall Happy: Crealies
Snijmal vlinder: Lawn Fawn


Vandaag eerst wat boodschappen doen en daarna snel terug mijn ateljee in want er zijn weer wat babies op komst... 

4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Zo vroege vogel je bent er op tijd bij geweest en ook zo vlijtig al zij het niet geheel vrijwillig 😉.
Hier ook zo`n nacht. Super leuk je kaart het papier komt mij bekend voor heel mooi samen het het sterke geel.
Fijne dag.

GerJanne zei

ZO'n nacht had ik gisteren, klaar wakker en Peter ook. ZO vreemd, hebben wij nooit eerder gehad.
Je kaart is heel leuk, ik word er Happy van.

Jantine zei

Heel vrolijk, Nancy! Leuke workshopkaart heb je verzonnen. Ik heb nu 2 keer meegedaan met een workshopje via Whatsapp-videobellen, best grappig. Eerst ook pakketje opgehaald inderdaad en toen per videobellen de uitleg.
De hallo stans komt uit China, die kreeg ik van een vriendin die daar veel bestelt.
Groetjes
Jantine

Nicole Parmentier zei

Oh jee, zo te lezen is je dag-nacht ritme een beetje van de 'kaart'. Eigenlijk is achter het scherm kruipen als je niet kunt slapen niet het beste idee maar toch heel gezellig dat je vannacht even langs kwam op mijn blog voor een lief berichtje!
Je kaartje is heel erg leuk, ik vind die stans super. En dan in combinatie met bloemen, geel en vlindertjes.. tja als je daar niet happy van wordt!