analytics

vrijdag 3 april 2020

groetjes

Dag bloggers,

Nieuwsje van de dag: De ramen verder poetsen is niet gelukt gisteren... maar ik heb dan maar keukenkasten uitgewassen...

Vandaag ga ik dus terug een poging ondernemen om ramen te poetsen. Ik heb dus wél al een deel van mijn keukenkasten schoongemaakt. Hoe die switch er kwam?
Wel, jongste dochter Elise heeft gisteren haar eerste gratis online bakworkshop gegeven. Ik had de link gevraagd om gewoon te volgen maar mijn oudste dochter Laura had me uitgedaagd om mee te doen. Ik heb dan wel de American cookies mee gemaakt maar voor de brownies heb ik gepast... (ik ben helemaal niet gek van pure chocolade en mijn man en zoon eten dat ook niet)
Omdat ik op zoek was naar bloem, suiker en de andere ingrediënten, kwam ik tot de conclusie dat die kasten wel terug gereorganiseerd mochten worden. Zo heb ik dan maar meteen de helft van de kasten al helemaal gekuist en terug geschikt...
Omdat ik zelf theedrinker ben, krijg ik regelmatig thee van iedereen. Zo heb ik alles een keer samen gezet en een foto gemaakt. Ik zet ze hieronder zodat jullie kunnen mee genieten... Zotjes hoor!! Eigenlijk drink ik alleen maar losse groene thee, maar daar heb ik dan ook een heleboel varianten op. (1/3 deel rechts op de foto - de blikken doosjes en groene zakjes) De zakjesthee is uit mijn ateljee. Mijn workshoppers zijn ook dol op thee en drinken 's avonds ook nooit koffie, vandaar ook een grote collectie voor hen... En alles wat er tussen staat heb ik allemaal gekregen...

Zal ik ook wat over mijn kaart vertellen?
Om de week af te sluiten, mijn 3de DT-projectje van vorige maand. Ik heb vorige week een heleboel 'Blijf in uw kot'-kaarten verstuurd en ik merk dat de post hier wel trager werkt... Pas gisteren kreeg ik van een vriendin een berichtje dat de kaart aangekomen was... zotjes... want ze waren al van vrijdag op de bus. Andersom ook wel. Dochter Caroline had ook kaartjes verstuurd en die waren bij ons een dag later dan bij anderen... Maar hé! We klagen niet hoor, ons ritme is ondertussen zo veranderd dat we ons daar ook wel aan aanpassen... Hopelijk komen al mijn kaarten overal terecht want er plakken ook overal dubbele priorzegels op. In België moet dat op vierkante kaarten... (in Nederland niet dus - dit als info voor mijn Belgische vrienden)

Mijn kaart dus... Voor het DT werkten we met geometrische vlakken. Vandaar deze vrolijke groetjeskaart...
Misschien geraken vooral de Nederlandse blogsters hier door geïnspireerd. 't Is maar een idee...

Papier: Bazzil
Snijmallen vierkanten en driehoeken: Crealies (is set nummer 17 dacht ik)
Groetjes-snijmal: Marianne Design


mijn thee-collectie...


De online koekjes-workshop van Elise



Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Geweldig Nancy, wat heb ik genoten van je verhaal heerlijk!! Prachtige kaart. En een super grote collectie aan thee, daar kun je mee vooruit.
Fijn weekend xx

GerJanne zei

Wat een gezellig bericht. Nou, ik ben een echte koffiedrinker. Alleen thee in de ochtend als ik gewerkt heb na de nachtdienst..je hebt een aardige collectie, net al mijn dochter!
De post is inderdaad een beetje in de war, in Nederland ook! Mijn kaart voor schoonzoon Clemens deed er een week over.
je rood-wit-blauwe kaart is mooi met de geometrische vlakken!

Creaellenknutselsite zei

wat een geweldig bericht heb ervan genoten, ik ben een koffiedrinker hou gewoon niet van thee maar ja dat kan hé, maar je kan voorlopig vooruit met je theetjes
hier is de post ook in de war hoor soms is de kaart er de volgende dag maar het kan ook zomaar zijn dat het 3 dagen duurt.
je vakken kaart is erg fleurig geworden
groetjes ellen