analytics

vrijdag 17 januari 2020

Stoeltjes voor Aline en Jan

Dag bloggers,

Dat het een leuk weekend gaat worden, staat nu al vast... Alhoewel het nog even spannend was...
In december waren manlief en ikzelf 10 jaar getrouwd... En dat pal op de 30ste verjaardag van dochter Caroline. Dat zij een feestje wou geven, vonden we niet meer dan normaal en daar hebben we dan met zijn allen van genoten... Maar alles was wel de week voor kerstmis, dus drukke tijd voor de boeg. Daarom hebben wij er voor gekozen om geen feest te doen en een weekendje te boeken met onze kinderen... We vonden een geweldig huis waar we allemaal in passen... 12 volwassenen en 2 kinderen... Mét zwembad, sauna en nog meer leuke dingen... En het plan was dus om daar dit weekend eens heel erg van te genieten!
Maar toen zaten we eergisteren 's avonds ineens op spoed. Baby Noah van 2 maanden had plots serieuze problemen met ademen... spannende avond. Best was om een nachtje in de kliniek te blijven... Onderzoeken wezen uiteindelijk op niks uit maar de kinderarts stelde Caroline gisteren gerust dat ze best mee op weekend kan vertrekken... Dus dat gaan we dan ook doen.
We zijn zo goed als klaar... Wij vertrekken over een kleine 3 uurtjes en ik moet enkel mijn koffer nog pakken, een kaart maken voor manlief en als het even kan nog een projectje voor het DT... Manlief moet nog met de auto naar de garage want daar is deze week iets afgevlogen wat terug gemaakt moet worden en daarna nog naar de carwash. Ik denk dat ik hem maar even ga wakker maken... ;o)
Om half 10 komen de oudste al naar hier en wij vertrekken om 10u al met mijn kinderen en de kleinkindjes. De werkende shift (mijn man zijn kinderen met aanhang) komt vanavond dan af...

Eerst geef ik jullie nog wat stoeltjes mee... Ik maak ze eigenlijk nooit op bestelling, maar voor mijn kapper kan ik er niet aan weerstaan. Hij is uiteindelijk diegene die mij het idee bezorgde, maar dat verhaal vertel ik jullie later nog wel eens. Deze waren voor klanten van hem die kleinkindjes kregen...
Deze keer hoorden er geen kaarten bij, hij wou gewoon klassiek babyblauw en babyroze. Mag ook wel een keer...






3 opmerkingen:

Sarah zei

Ik wens je een heerlijk weekend o met de hele familie. Geniet er van en fijn dat het toch door kan gaan!
De stoeltjes zijn tof x

Creatiels zei

Geniet van jullie weekend.
Leuke stoeltjes
Groetjes
Els

GerJanne zei

Dat klinkt inderdaad als een heel tof weekend! Ga er heerlijk van genieten! Gelukkig dat Noah er gewoon bij kan zijn!
De stoeltjes zijn allebei erg leuk!