analytics

woensdag 15 januari 2020

diamant - Freddy en Elly 60 jaar getrouwd

Dag bloggers,

Gisterenavond heb ik gewoon nog heel mijn strijk gedaan, ben zo tevreden... Normaal is dat een zondagochtend-klusje maar het was er afgelopen weekend niet van gekomen. En volgend weekend zijn we een weekendje weg, ik kijk er nu al naar uit... Nog 2 dagen werken en inpakken en dan zijn we er helemaal klaar voor... Dus werd ik vanochtend toch wel heel goedgezind wakker!

Vandaag krijgen jullie een leuke kaart te zien. Ik maakte ze voor Elly en Freddy die 60 jaar getrouwd waren... Hij heeft in ons theater een aantal producties geregisseerd en ook mee gespeeld. Zij kwam dan ook steeds mee kijken. Van onze vereniging kregen ze deze kaart met een aantal vrijkaarten voor volgende producties... Achteraf kreeg ik nog een bedankmailtje, altijd fijn...

Papier: Bazzil
cijfers: Gummiapan
Ampersand: Paper Smooches


3 opmerkingen:

Jantine zei

Heerlijk, als de strijk klaar is...
En een weekendje weg is een erg fijn vooruitzicht.
Je diamantenkaartje is schitterend.
Groetjes
Jantine

Nicole Parmentier zei

Ohh ik heb nog een hele berg liggen! Staat voor morgen op de planning maar ik heb er nu even de puf niet voor. Liever even lekker blogs lezen. Je kaart is prachtig, mooi modelletje is dit en al de 60jes in de achtergrond zijn heel subtiel en stijlvol. Gaaf!

GerJanne zei

Nou wat een enige kaart voor zo'n bijzondere dag! Supermooi! Alvast een heel goed weekend gewenst! Geniet er lekker van!