analytics

vrijdag 17 juni 2022

Happy Birthday to you

Dag bloggers,

Nu typ ik heel mijn bericht met foto's en al en ineens is alles weg... Kan ik opnieuw beginnen... 

Vandaag is mijn jongste dochter, Elise jarig. Dat zij morgen haar feest doet, konden jullie al lezen... Dat dit bij ons in de tuin doorgaat ook... En dat wij daar ongelooflijk veel voorbereidingen voor hadden, zeker... En morgen is het zo ver... Vanavond gaan we gezellig samen uit eten in het restaurant van de vader van haar beste vriendin. Voor morgen had Elise goed weer besteld en dat krijgen we ook! 35° gaat het worden... Ik puf nu al! ;o)

De kaart voor Elise kan ik nog niet tonen, gewoon omdat ik ze nog moet maken. Door de vele voorbereidingen is het er gewoon nog niet van gekomen! Gisteren waren we samen nog in de Action en toen ik een nieuw papierblok vast had zei ze: Kijk, mama, met dit blad kan je mijn kaart maken, dat past helemaal in mijn thema... (hoe goed kunnen je kinderen je kennen!)

Mijn blogrondje voor de kerskaarten doe ik later nog wel want ik moet nog 3 kaarten maken. Twee van mijn zoon zijn beste vrienden trouwen dit weekend. Vandaag zijn beste studievriend en morgen één van zijn beste voetbalvrienden. Beide mannen kennen elkaar niet. Gelukkig namen ze niet dezelfde dag. Maar dat het zwaar gaat worden, staat nu al vast. Gelukkig heeft Yannick morgenmiddag nog even tijd voor de verjaardag van zijn zus... 

Vandaag staat er toch een verjaardagskaart op het menu hier, gewoon omdat deze chronologisch in volgorde stond... 

Papier: Bazzil

Stencil - Tekst - bloemen: Lawn Fawn

En hier is de jarige van de dag! Van mij mag ze nog heel lang taartjes bakken! 


4 opmerkingen:

GerJanne zei

Ah.... van harte proficiat met Elise! Wat een top foto is het van haar!
Ik wens jullie een ongelooflijk fijne dag. Gelukkig hoefde je geen taarten te maken, denk ik ...

Ik ben wel heel benieuwd naar de kaart voor haar. Zo leuk als ze zelf aangeven welk papier ze leuk vinden. Hihihi... SUcces met het maken ervan.

Creaellenknutselsite zei

wat een gezellig verhaal op je blog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, wat een hoop werk is het allemaal geweest de afgelopen tijd en je hebt ons met dit alles op de hoogte gehouden wat gezellig allemaal.
je kaart is supergaaf geworden en de fot van de jarige is ook leuk wat kan jij toch een hele hoop op het laatste nippertje doen ik doe alles altijd ver van te voren.
heel veel plezier vanavond en natuurlijk morgen met het grote feest
groetjes ellen

Anita van Deur zei

Heel mooi de kaart, geniet van alle feestelijkheden. xx

Jantine zei

Leuke kaart, Nancy.
En sterkte met de warmte en veel plezier op het feest.
Groetjes
Jantine