analytics

vrijdag 7 mei 2021

kleurpotlodenkaart voor Julia 12

Dag bloggers,

Wat een leuke reacties kwamen er op mijn kerstkaart van gisteren. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo'n oneindige kaart maakte en ik vond het best fijn... Wel een werkje om alle kanten te bekleden maar ik heb mij er mee geamuseerd!

Vandaag krijgen jullie de tweede kaart van een lange reeks te zien. Vriendin Monique vraagt elk jaar om voor al haar kleine vriendjes een leuke kaart te maken. En dat zijn er zo veel dat ik elk jaar een thema kies. Dit jaar zijn het kleurpotlodenkaarten. Een klus om ze in elkaar te steken maar de jarigen mogen dan zelf inkleuren. En ik zocht voor het hele jaar al stempels uit die bij hun leeftijd passen. 
Deze ging naar Julia. Zij is meteen de oudste van de bende en zij werd 12. 
Ah ja, en 12 jaar... dat werden dan ook 12 kleurpotloden in de kaart... En nu ben ik toch vergeten om een foto van de binnenkant te maken zeker... Doe ik wel bij de volgende serie... 
Ben echt wel benieuwd wat zij van deze kaart vond... 

Papier: Bazzil en Action
Stempel: Stamping Bella
Potloden: Flying Tiger3 opmerkingen:

 1. hahaha, grappig en leuk kaartje, snel klaar lijkt me... hahahaha
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Euh, niet echt snel klaar hoor! De tijd die je spaart met inkleuren, heb je nodig om het binnendoosje te maken waar de kleurpotloden net in passen. Ook de kader is op maat en in 2 lagen die perfect op elkaar moeten passen... Heel wat puzzelwerk bij deze kaarten...

   Verwijderen
 2. Superleuk deze melige vriendinnnen klaar om ingekleurd te worden. Kan me zo voorstellen dat je jarige er meteen mee aan de slag is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen