analytics

dinsdag 18 oktober 2016

Ian

Dag bloggers,

Toen ik vorige week tegen een vriendin over een leuke geboortekaart bezig was en ze wou tonen, heb ik ontdekt dat ik deze nog niet op mijn blog had gezet. Dus is het hoog tijd voor een inhaalbeweging, alhoewel de baby in kwestie nu ongeveer een jaar oud moet zijn.

Collega Michaël werd papa van zijn tweede kindje Ian. Het werd een geboortekaart met een foto, nooit makkelijk om hier iets mee te doen... Ik ging dan zoeken naar de details op de foto...
Zien jullie wat ik zag? Goed naar het truitje van de baby kijken...

Papier: Bazzil
Stempel: Artemio
ingekleurd met copics
Snijmal vierkant: Die Namics
Letters: Memory Box



8 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk kaartje. Leuke reactie gisteren van jou op mijn naaiwerk. Ik snap wel dat je nu helemaal geen tijd hebt om te naaien, je bent al zo productief op andere vlakken.
Ik wil gewoon dat vooral mijn jongens leuke fleurige en gemakkelijke kleren hebben. Mijn dochters krijgen vaak mooie kleren van vriendinnen of gaan ze zelf shoppen. Maar af en toe maak ik ook iets voor hen. Ik vind het heel dankbaar werk. En elke keer leer ik bij 😊 fijne dag!

Mariken zei

Nu ben ik nieuwsgierig, heb de foto helemaal vergroot, maar ik kan het niet zien...skatertje?? Je kaartje is gaaf, leuk, die stoere letters! Fijne dag!

Nancy zei

Als je de foto op groot scherm ziet en je klikt hem open, zie je het echt wel hoor!!

Nancy Soetaert zei

Kan op mijn gsm niet zo goed details zien (ik zit op de bus op weg baar het werk ) maar je kan het wel raden... mooi kaartje.
Fijne dag
Nancy

annie zei

Een heel leuk kaartje iss het georden!
Groetjes, Annie

martina's kaartjes zei

haha, en jij zegt dat mijn wachtkamer nog gevuld is ? =)
hahahahaha ! al een geluk dat dit op zijn truitje stond, leuk gemaakt
grtjs, martina
x

Danielle zei

Goed op de details gelet op het originele geboortekaartje :-) Erg leuk gedaan, zo is het toch een persoonlijk kaartje geworden!

GerJanne zei

Dat is goed gedaan! Ik heb de foto vergroot en zag het! Enig!
Groetjes,
GerJanne