analytics

vrijdag 14 september 2018

Olivia

Dag bloggers,

Vrijdag alweer, da's mijn favoriete dag van de week... Ik ben dan wel vrij laat met mijn bericht, maar ik heb al super veel gedaan vanmorgen.
Manlief was gisteren vroeg thuis en heeft boven alweer een muurtje gesloopt... de muur staat er nog maar de bezetting zat los en die is er afgehaald... En ook al heeft hij achteraf opgeruimd en de trap schoon geveegd, toch lag de living en keuken ook weer onder het stof. Dus heb ik de hele boel al gepoetst met Eva als mascotte. Ze volgde de stofzuiger de hele tijd, ze is fan! haha!!
De wasmachine draait, volle wasmanden staan klaar om gestreken te worden... Ik moet nog een project maken voor 'in 't Woefke maar ik verwacht eerst nog de mensen van telenet. Wij zijn uitgekozen om als eersten de allernieuwste digibox uit te testen en die wordt vanmorgen nog aangesloten. De afgelopen dagen was het hier een tv-marathon om alles nog te bekijken wat opgenomen was... Straks nog de boodschappen en dan zijn we klaar voor het weekend.
Morgen verhuizen dochter Caroline met man en kind naar hun nieuwe huis. Er komt een hele verhuisploeg die ik ga voorzien van eten en drank... Eva blijft bij mij en Klaas en Marieke komen ook want hun mama en papa gaan mee verhuizen. Dat wordt weer een leuke boel! Ik kijk er al naar uit. 3 helpers in de keuken die mee soep komen maken... Spannend!!

Maandag meer over ons weekend maar nu eerst mijn kaart...
Olivia was geboren en op het kaartje stond een foto van haar 2 zusjes. Kaarten met foto's liften is steeds een uitdaging maar ik vond het echt een leuke kaart en ik wist meteen hoe ik ze zou maken. Details zijn erg belangrijk en ik vind wel dat ik geslaagd ben in de opdracht.
Maker tevreden, klant tevreden en de mama en papa van Olivia hopelijk ook...

Papier: Bazzil
Stempels: Stamps
Embossingmal achtergrond: Cuttlebug
Snijmal bordje: Marianne Design
Letters: Marianne Design6 opmerkingen:

 1. Wat een gevuld weekend. Hier ook,teveel om nu op te sommen.
  Leuk hoe je het kaartje maakte adhv de foto. Bij mij draait ook wasmachine nummer 4. nu hop naar de winkel want de school is gauw weer uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt zeker aardig gevuld...
  Heel tof kaartje, leuk gedaan!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige kaart gemaakt. Heel mooi. Veel succes dit weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, jij hebt een druk weekend voor de boeg, hopelijk ook plezierig ! Je kaart is prachtig, past super bij de echte! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje! Jij gaat een druk, maar vast ook heel gezellig weekend tegemoet. Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf kaartje heb je (na) gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen