analytics

vrijdag 21 september 2018

Inse 63

Dag bloggers,

Gisteren en eergisteren hadden we een gastoptreden in ons theater. Dus moest ik er telkens om half 7, recht uit de file naartoe. Ik doe nog steeds de reservaties en inkom in ons theater en dan ben ik er ook bij elke voorstelling. Dus de afgelopen 2 dagen spurtte ik recht uit de file ons theater in.
Daar heb ik mijn laptop en printer nodig en uiteraard ook de bijhorende kabels. Gisteren bleef ik zelf ook kijken en wat was het een geweldige voorstelling! Warre Borgmans, een zeer gekende acteur hier bij ons stond samen met Jokke Schreurs en Big Dave op de planken. Ontroerend, muzikaal, maar vooral heel erg grappig... We hebben genoten. Bij het naar huis gaan heb ik snel mijn pc, handtas en kassa meegenomen.
Toen ik een half uur geleden aan mijn blog wou beginnen, kwam ik er achter dat ik de kabel van mijn pc vergeten was... en de laptop viel uit, net toen ik aan mijn bericht begon... Ik snel in mijn pyjama naar het theater... Gelukkig is dat maar een paar honderd meter van ons huis, dus op zich was geen probleem. Staat daar toch in 't midden van de straat een vrachtwagen met hoogtewerker aan de straatverlichting te werken... Dus moest ik eerst terug een stuk achteruit en dan een toertje rond... En dat op dit onmenselijke vroege uur... haha!! Ben verder gelukkig niemand tegen gekomen...

Vandaag heb ik voor jullie een ietwat gevoelige kaart... of ééntje met een triest verhaal achter. Inse, het nichtje van een vriendin van me werd 63. En het werd haar laatste verjaardag. Inse was namelijk terminaal ziek.
Op zo'n verjaardagskaart zet je geen 'Gelukkige Verjaardag' of 'Nog vele jaren' hé? Dan gebruik ik meestal deze tekst-stempel...
Sonja wou vooral laten voelen dat ze Inse steunde en haar heel graag zag.
Ondertussen is Inse overleden, tot groot verdriet van haar tante Sonja. Maar die was vooral blij dat ze deze kaart nog op tijd had kunnen afgeven.

Papier: Bazzil en Action
Tekststempel: Stamps
Cijfers en letters: Memory Box
Hartjessnijmal: Spellbinders
Vilt en touwtje uit voorraad


6 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Mooie kaart, vaak niet makkelijk om een goeie tekst te vinden, deze is heel mooi!
Groetjes
Nancy

Margo zei

Een mooie kaart Nancy ! Dat zal ze zeker gewaardeerd hebben !
Wat een drukte is het daar weer, loop je jezelf niet voorbij? En dan in pyjama nog op stap om je kabels te gaan halen ... Jouw dag is al goed begonnen !
Groetjes
Margo

Annemarie en Merit zei

Jij hebt er alweer een heel avontuur opzitten haha! Maar wat een prachtige kaart heb je gemaakt, mooi met deze toepasselijke tekst.

Groetjes, Merit en Annemarie

GerJanne zei

Dat is zeker een verdrietig verhaal bij een heel mooie kaart. Fijn dat ze hem nog ontvangen kon!

Dora zei

Tjee...wat een verhaal, inderdaad, zo verdrietig. Wel fijn dat ze de kaart toch nog heeft gezien.
Ik vind het een pracht van een kaart. vooral met dit verhaal erbij

Enny zei

Een prachtige kaart bij een triest verhaal.... Zo mooi, dat Inse nog een laatste keer kon genieten....
En jij hebt het superdruk, amai ! Mijn kaartjes zal je binnenkort ook in de bus vinden ! Groetjes, Enny