analytics

dinsdag 16 april 2024

troostkaart - afscheid van een vriend

Dag bloggers,

Gisteren ging ik terug werken en ik was oprecht blij. Blij om mijn collega's terug te zien en om er terug te kunnen invliegen. Maar ik vrees dat ik mezelf wat overschat heb. Had een voetbankje mee en heb het grootste deel van de dag mijn voet omhoog gelegd maar 's avonds was die enorm opgezwollen en pijnlijk... Vandaag moet ik terug op controle. Benieuwd wat de chirurg ervan gaat zeggen... 

Na de kleurrijke en vrolijke kaarten van de afgelopen posts, heb ik vandaag een serene kaart. Deze maakte ik voor mijn collega en zijn vrouw. Zij zijn een paar maanden geleden op korte tijd twee goede vrienden verloren. En dat heeft hen echt verdriet gedaan. Zo zelfs dat de 60ste verjaardag van de echtgenote slechts in mineur gevierd kon worden. De verjaardagskaart die ik voor haar maakte zie je hier nog een keer. 
Deze kaart heeft een dimensie meer, ik maakte een extra laagje binnen het vouwgedeelte van deze Z-kaart. En de zilveren rand die op het blad papier stond, vond ik zo mooi, dat ik alles zo gesneden heb dat de rand blijft doorlopen. De droogbloemen pasten ook perfect bij het papier. 
De tekst was ook echt passend voor dit verlies... 


4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige troostkaart, heel stijlvol met de droogbloemen. Liefs Anita

martina's kaartjes zei

een mooie kaart is het zo geworden
succes straks met de controle, al klinkt het in mijn oren niet zo goed.... Ik duim voor je
grtjs,martina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi vouw kaartje met de mooie details, heel erg stijlvol
sterkte bij de chirurg
groetjes ellen

GerJanne zei

Oei! Dat klinkt alsof het nog niet goed is! Ik lees het vast morgen!
Je kaart vind ik heel mooi en die tekst is zeker toepasselijk.