analytics

maandag 1 april 2024

Paas-schudkaarten

Dag bloggers, 

Hadden jullie allemaal een fijne Paaszondag? Hier zijn de kinderen dus komen eten en dat was gezellig. Mama en opa Stanny waren er ook bij. Eva en Noah hebben de eitjes binnen moeten zoeken. Het regende niet maar het gras was nat en da's dan toch niet zo praktisch. De pret was er niet minder op... 

Het was toch nog een spannend weekend. Zaterdagavond is Caroline nog met Eva en Noah naar de wachtdienst moeten gaan. Laura was met hen mee gereden. Gelukkig maar want Caroline werd doorverwezen naar spoed met haar ontstoken oog. Gisteren om 11u moest ze nog terug naar de oogarts van wacht. Ze heeft een heel erge ontsteking aan haar oog en dat is super besmettelijk. Dus niet geknuffeld en afstand gehouden. Noah zijn tweede oogje was ook ontstoken. Die is ondertussen wel aan de beterhand. Hij heeft zaterdagnacht ook nog 40,5° koorts gekregen. Ze hebben hun deel wel gehad nu... Gelukkig zijn ze allemaal aan de beterhand. 

Ik maakten nog enkele kinder-paaskaarten. Drie op vraag en de 2 laatste voor Eva en Noah. Die vinden het ook altijd fijn om post te krijgen. 
Paas-knutselen met de kinderen is er niet van gekomen. Die zijn te ziek geweest de afgelopen week... 




Ik wens jullie allemaal nog een fijne paasmaandag! De kinderen gaan vanmorgen brunchen met hun vader. 
Ik krijg hier over 5 minuten mijn hobbydinnen op bezoek. Dat wordt alweer gezellig!

5 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met de schud eieren fijn dat het het allemaal zo gezellig was gisteren, wat vervelend voor je dochter en de kleinkinderen met de ontstoken ogen en de koorts ik hoop voor allemaal dat ze snel beter zijn
groetjes ellen

!neke zei

Ze zijn leuk !!!
gelukkig dat de kids aan de beterende hand zijn !
groeten Ineke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou hopelijk zet het herstel nu goed door bij de kindjes. Zo sneu als ze zo ziek zijn. Je hebt wel hele gezellige paaskaarten om te schudden gemaakt Nancy, superleuk.
Lieve groetjes Miranda

Nelleke zei

Leuk om zo schudkaarten te maken. Beterschap aan de zieken! Groetjes Nelleke

GerJanne zei

Nou zeg, het houdt niet op, lijkt het wel! Nu ontstoken ogen. Hopelijk gaat het snel beter! De paaskaartjes zijn ontzettend leuk!
Was het gezellig vandaag?