analytics

woensdag 1 november 2023

pompoenslinger voor opa Stanny

Dag bloggers,

Gisteren ben ik na mijn werk nog naar de Halloweenmarkt geweest. Dat is hier elk jaar op 31 oktober op het marktplein. Nu is het marktplein al jaren niet meer de plaats waar de wekelijkse markt op staat maar met Halloween dus wel. En de winkels houden dan ook laat open. Zo gezellig. Kinderen lopen met hun zakjes en emmertjes verkleed rond en ook veel jeugd en volwassenen zijn dan griezelig verkleed. Echt leuk... Het was bij mij al enkele jaren geleden dat ik er nog naartoe ging maar had met Laura en Caroline afgesproken om met Eva en Noah te gaan. We kwamen er ook Elise met vriendinnen en Yannick met vrienden tegen, dus we waren er allemaal. Alleen manlief niet. Die is vroeg gaan slapen want moest er vandaag alweer vroeg uit om te gaan werken. 
En vandaag zie je me niet. Ik sluit me meteen na dit bericht op in mijn ateljee. Er wachten een heleboel projecten om gemaakt te worden. En dat is geen Kerst, nee... Daar begin ik vrijdag aan... Even dan want Noah is dan jarig!

Voor opa Stanny maakte ik nog een leuk projectje om aan zijn deur te hangen in het WZC waar hij momenteel op kortverblijf is. Daar ik zelf herstellende was, heb ik hem met Laura en mijn mama mee gegeven. Dus heb ik nog geen foto van aan zijn deur. 

Papier: Bazzil
Pompoenen: Lawn Fawn


3 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat gezellig zo op de halloweenmarkt om elkaar tegen te komen, hier bij ons merk je daar veel minder van ik denk dat het hier in de kleinere plaatsen mee leeft dan in de grote steden.
wat een mooie creatie heb je voor Stanny gemaakt leuk voor aan zijn deur leuk het oranje schudmateriaal
veel knutselplezier in je ateljee
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

wat een leuke slinger, gaaf met dat schudgedeeltje in de pompoen...
Lekker jezelf opsluiten is er weer voor...

liefs Annemarie en Merit

GerJanne zei

Wat een leuke slinger!! Ontzettend leuk!
Daar zal opa Stanny wel weer verguld mij zijn.Ben jij nu weer helemaal opgeknapt ?
En was net een vruchtbaar dagje in je ateljee?