analytics

maandag 20 november 2023

droogbloemkaarten met mini boeketjes in doosjes...

Dag bloggers,

Wat een weekend! Het was doorregen met theater en tussendoor wat kaarten maken maar dat laatste veel te weinig... Vrijdag zat ik met een dilemma... Het was grootouderfeest in de klas van Noah. Mijn ex-man ging samen met zijn vrouw. Nu moet je weten dat wij wel goed overeen komen. Maar ik had zo veel werk in mijn ateljee en ik wist dat zij gingen.  Dus heb ik een keertje gepast. Vorige keer ben ik wel gegaan en konden zij niet. Dat compenseert wel hé. Nu moet je weten dat die grootouderfeesten helemaal niet meer zijn wat ze vroeger bij mijn kinderen waren. Er wordt nu een 20 tal minuten wat gedanst of geturnd en dan krijg je een tas koffie en dat is het. Het zou mij 2u van mijn tijd gekost hebben. Dochter Caroline had nog een trouwkaart nodig tegen 's avonds (was ze pas de dag ervoor op gekomen) en dan heb ik die gemaakt... Ik blijf er bij, het was een lastige keuze, maar ik koos een keertje voor mezelf. 't is nu niet dat wij niets doen voor en met Eva en Noah want ik ging ze zowiezo zoals elke vrijdag om 15u van school halen. 
's Avonds ben ik er ook mee naar huis gegaan want ze bleven slapen want mama Caroline speelt ook mee. Ik doe de reservaties van onze stukken en zit elke avond aan de inkom om het publiek te verwelkomen. Er kwam een stel oud-buren kijken en vond het wel jammer dat ik hen niet kon zien tijdens de pauze. Het weerzien was ontroerend mooi, maar ik had de kleinkindjes te slapen en moest meteen vertrekken toen de voorstelling begon. 
Zaterdag is het dan wel laat geworden. Mijn man speelt mee en wij werken op hetzelfde bedrijf. Onze collega's kwamen kijken en toen was het ineens half 3 toen we thuis waren. 
Zondagmiddag was er ook nog een voorstelling... Dan zijn mijn mama en opa Stanny komen kijken. Dus hebben we echt wel theater genoeg gehad dit weekend. 
Vandaag komt opa Stanny eindelijk terug naar huis. Na weken kliniek en 2 maanden revalidatie mag hij terug bij mijn mama gaan wonen. Benieuwd... Ze kijken er allebei naar uit!

Deze zomer maakte ik veel kaarten met droogbloemen. Ook deze waren een serie. 3 modellen en elke kaart maakte ik een keer voor verjaardag en een keer voor beterschap, 6 in totaal dus... De boeketjes zitten in een schudgedeelte. De teksten zijn van Lawn Fawn.





5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een reeks mooie kaartjes heb je gemaakt, geslaagd
grtjs, martina

Claudia's kaartjes zei

das een leuke, mooi gedaan
Stunning creation
Creatieve Groetjes Claudia

Mijn FB groep: Claudia's Kaartjes

You tube:Claudia's Kaartjes

Blog:Claudia's Kaartjes

Creative Christmas 

Girlz makes Guyz Cards

Girlz creative crafts

Anita van Deur zei

Hele leuke kaarten met het mooie boektje.

marian zei

Prachtige kaarten heb je weer gemaakt met de droogboeketjes. En wat een drukte heb je beleefd dit afgelopen weekend. Goed dat je ook eens aan jezelf hebt gedacht, anders blijf je dat allemaal niet volhouden hoor.
Groetjes van Marian.

GerJanne zei

Gave kaartjes en weer leuk je belevenissen te lezen. Fijn dat Stanny weer naar je mama mag...