analytics

dinsdag 10 januari 2023

Revy

Dag bloggers,

We zitten hier middenin een heleboel overlijdens. Zondag vernamen we de vierde binnen één maand tijd. Dus zullen we maar een geboortekaartje laten zien om de boel te compenseren zeker?

Revy is het derde kindje van een kraanman collega. Ik ken hem zelf wel een beetje maar ik weet dat hij het enorm waardeert om een zelfgemaakte kaart te krijgen. Dit was best wel een spannende geboorte. De kleine Revy kwam een paar maanden te vroeg maar ondertussen gaat het goed met hem. 
Ik kreeg van de papa dan ook een berichtje om te bedanken voor de mooie kaart die hij ontvangen heeft. Da's altijd fijn zo'n reactie achteraf... 

Papier: Bazzil en Action
Olifantje: Arts Impression
Vlaggetjes: Memory Box
Gras: Lawn Fawn
Letters: Memory Box
Hartjes: Lawn Fawn




4 opmerkingen:

Sarah zei

Lief kaartje.
Ik zag het gewicht en de grootte op het orginele geboortekaartje staan, dat zullen zeker spannende maanden geweest zijn voor de ouders. Wat was ze klein bij de geboorte.
En jammer om te lezen dat er zo veel overlijdens zijn in je directe omgeving. Dat hakt er wel in, veel sterkte. Hier is ook sinds gisteren de kerstboom weer weg, we zullen nu zelf voor het licht moeten zorgen. Veel liefs x

martina's kaartjes zei

helemaal leuk dit kaartje voor Revy, ook je eenhoornkaarten zijn toppertjes
grtjs, martina

Angelique zei

Jeetje, wat heftig zoveel overlijdens in korte tijd. Gelukkig brengt zo'n geboorte tegenwicht, je maakte een prachtig kaartje, schattig het olifantje.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Oh mai! Dat was wel een heel erge vroeggeboorte! Pas een heel stuk daarover gelezen in de krant, met interviews van de volwassenen die ooit te vroeg geboren werden. Je kaart is echt heel tof!! Zo mooi na gemaakt.
En wat naar al die overlijdens. Sterkte daarmee!