analytics

donderdag 22 juli 2021

elke donderdag een kerstkaart - kerst-nijlpaard

Dag bloggers,

Donderdag blijft nog steeds kerstkaartendag, zelfs in de vakantie... Vandaag is het de beurt aan het nijlpaard... Julie, de nijlpaardenverzorgster is dol op Eva en wil voor haar wel tata nijlpaard zijn. Maar Eva houdt helemaal niet van de geur van het moeras en dus ook niet van de nijlpaarden... Daar moeten we toch eens een oplossing voor vinden... Maar er ging wel  een leuke kerstkaart naar het moeras... Hier de zoveelste in deze serie van Yannick voor zijn dierencollega's... 

Jammer maar helaas zal ik deze niet kunnen linken aan de blog van 52 weeks wegens geen Wifi op vakantie... Misschien vinden jullie me zo wel... 7 opmerkingen:

 1. natuurlijk kan ik je vinden, wat heb je weer een geweldig leuk kaartje gemaakt met deze keer en het leuke nijlpaard wat ziet ze er lief uit met haar kerstmuts op
  ben benieuwd welk diertje volgende week komt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook dit kerstnijlpaard is weer helemaal super!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nancy, gevonden ... Wat een super leuke kerstkaart heb je gemaakt met het nijlpaard. De tekst staat er ook zo leuk bij.
  Lekker rustig, geen wifi op de camping.
  Nog een fijne vakantie.
  Groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk kaartje met het gave nijlpaard Nancy!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik had het al gemist, want ik volg de serie trouw hoor, maar deze week dan dubbel plezier . Ook deze is weer super leuk.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen