analytics

donderdag 2 juli 2020

Ivan & Jimmy - 2 jaar getrouwd

Dag bloggers,

Wat doe je al één van je kappers op een avond een bericht stuurt met de vraag of je 'zo iets niet hebt liggen' en je 'het niet hebt liggen'? Wel, dan duik je je hobbyruimte in en maak je het snel... haha!! Jimmy stuurde met een lichte paniek een berichtje... Ze zouden morgen 2 jaar getrouwd zijn en hij had gezocht maar geen passende kaart gevonden... Nu zijn mijn kappers schatten van mannen en dan doe je daar toch iets extra voor, niet?

Terwijl we nog aan het chatten waren, zat ik al in mijn ateljee en had het papier al genomen en zat tussen mijn snijmallen te rommelen...
Ivan houdt van zwart met goud, da's al jaren zo, dus ging ook de kaart voor hem zo zijn... Ik denk dat hij nu toch al zo'n 30 jaar of zelfs langer mijn kapper is en hij kent mij door en door. Hij zorgt er elke maand weer voor dat ik blij naar huis ga... We hebben samen al heel wat kapsels en kleurtjes uitgeprobeerd en vorige maand zijn we voor heel erg 'drastisch' gegaan... haha!!

Maar ze waren dus 2 jaar getrouwd en dat verdiende een mooie kaart... En deze is het geworden... 
En hij vindt het misschien niet leuk dat ik het verklap, maar een half uur later stond Jimmy hier voor de deur in pyama om zijn kaart op te halen... Oef! Alweer een huwelijk gered! haha!!

Papier: Bazzil en een kraft-goud blokje: 'Craft & Gold' van Cardstock Stack
Snijmallen tekst en harten: Lawn Fawn
Snijmallen pop-up: Karen Burniston




Net voor de Coronatoestand waren we een keer bij hen thuis en Ivan liet me een super mooie kaart zien die Jimmy bij een stel Chinezen voor hem had gekocht... Je deed ze open en er sprong vanalles uit... Tja, toen nog niet verklapt dat ik dat ook wel kan hoor... Gelukkig... 


3 opmerkingen:

Rosina zei

Heel mooi je kaartje voor je kapper gemaakt nancy...wat een geweldig leuk dat pop up gedeelte met uitspringende hartjes...en dat tovert jij zo uit je mouw...KEILEUK!!!
groetjes Rosina

Anita van Deur zei

Geweldig de kaart en het verhaal, super mooi is de kaart!

Laurespage zei

SUPER !
Groetjes, laurette