analytics

maandag 20 juli 2020

Een kaart en een taart 278 - Evelien geslaagd!

Dag bloggers,

Ons weekend was top! Vrijdag naar zee vertrokken met 3 van de kinderen en de 2 kleinkindjes. Gisteren terug naar huis gekomen met zoon Yannick. Dochters Laura en Caroline bleven daar nog met de kleinkindjes en krijgen morgen nog bezoek van Elise die niet mee kon...

En ja hoor, het is nog een keer gelukt. Elise mocht cupcakes en cakepops maken voor het proclamatiefeestje van Evelien, beste vriendin van Caroline. Zij kreeg een verrassingsfeestje met haar ouders en 4 beste vriendinnen.
Na 4 jaar hard studeren, hoopte Evelien dat ze haar ouders trots kon maken op haar proclamatie. Helaas, deze mocht niet doorgaan.
Het werd een mini-feestje met mini versnaperingen maar het heeft haar enorm veel deugd gedaan. Vriend Bart was haar diploma gaan ophalen en organiseerde het mini-evenement. Elise maakte cupcakes en ik de kaart er bij.




5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Top felicitatie kaartje voor de geslaagde!
Fijne dag.

Enny zei

Wat jammer dat door Corona, veel dingen in "mineur" moeten doorgaan, maar je kaart is prachtig en de lekkernijen waren zeker ook heerlijk ! Groetjes, Enny

martina's kaartjes zei

fijn dat je genoten hebt van je weekendje aan zee
een heel erg leuk kaartje is het geworden en uiteraard zullen de lekker bakcreaties niet lang 'geleefd' hebben, ze zien er weer top uit !
grtjs,martina

Crealin zei

Da's wel een leuke verrassing! Topkaart en -lekkernijen.

GerJanne zei

Lekker zeg, het weekend aan zee. Mooi weer gehad? Als je het zo gehad hebt al ik dan wel...
En is je man opgeschoten met je atelier?
Je kaart is prachtig en het lekkers ziet er ook weer heel mooi uit!