analytics

zaterdag 31 augustus 2019

Nora

Dag bloggers,

Wat? Een post op zaterdag? Dat zijn jullie niet van mij gewoon hé?
Gisteren gewoon vergeten iets te posten...
Ik ging naar de knotsgekke kaartenbeurs en was zoals gewoonlijk goed op tijd mijn bed uit... Maar ik moest tegen morgen (zondag) nog een geboortekader maken voor een collega van mijn dochter... Maar die collega woont wat verder weg en dochter had donderdagavond gestuurd of hij al klaar was, dan kon ze hem mee naar 't werk nemen... Donderdag was ik workshop aan 't geven en de kader was niet klaar... Dus gisterenmorgen er meteen aan begonnen en nog netjes op tijd klaar voor we naar de beurs vertrokken... Maar daardoor mijn blog helemaal vergeten...

En dat maak ik nu dan snel goed...

Een collega was papa geworden van Nora en dus kreeg hij van de collega's een kaart...
De kadertjes onderaan op de kaart, verwijzen naar de kleine fotootjes op de binnenkant van de geboortekaart...

Papier: Bazzil
Letters: Memory Box
Kadertjes: Crealies
Voetjes: Marianne Design
Kroontje: Elisabeth Crafts
Gezichtje: Sizzix - en daar is het allemaal mee begonnen... Toen onze tweeling hun eerste communie deed (ze zijn de jongste van de kinderen en net 22 geworden - dus zo'n 16 jaar geleden) had ik een mini snijmachine (denk al bij al 15 cm groot) gekocht met een hele set leuke mallen. Ik gebruikte datzelfde gezichtje voor hun uitnodigingen en fotokaarten.
De snijmachine was bij mijn oudste dochter beland en voor deze kaart heb ik de hele set laten mee komen. Hij staat nu terug in mijn ateljee... Wat een sentiment...





2 opmerkingen:

Mariken zei

Tijd om weer eens ff te bloggen! Lekker buiten, het waait en het koelt wat af, heerlijk! Wat een leuke en gezellige kaart.! Ik ben gisteren ff naar de Knots geweest. Niet zo heel lang, maar altijd ff leuk. Fijn weekend verder!

GerJanne zei

AHhhhhh..... tien voor 5! Dat is nachtdienst! Je kaartje is super en enig die kadertjes die corresponderen met de originele kaart. Leuk dat je je snij machine weer 'terug' hebt.. En heb je nog wat gekocht op de Knotsgekkedagen? Nog bekenden gezien/ontmoet? Altijd leuk he?