analytics

maandag 16 november 2020

Get well

Dag bloggers,

Oeps, Ik vreesde even dat Blogger kuren had. Toen ik opstartte, moest ik mij terug aanmelden. Ik vreesde al dat er een probleem was... Maar ik heb het gevonden... Gisteren heeft dochter Caroline mijn pc gebruikt voor schoolwerk en zij had zich niet afgemeld in Google... Gelukkig gevonden en opgelost... oef!

Een weekje verlof is toch zo snel voorbij... Ik had een hele lijst met taken gemaakt en van de 33 lijnen zijn er nu 12 afgevinkt... Waar kan ik extra tijd krijgen? 
Uiteraard heb ik ook verschillende zaken gedaan die niet op mijn lijstje stonden, zoals een extra 'ik-verveel-mij-door-Corona-workshop' in elkaar gestoken op vraag van en voor mijn workshoppers... 
Manlief werkt tijdens de weekends nog flink door in mijn ateljee. Zo is hij dit weekend kunnen beginnen tegelen. Maar hij wil het helemaal goed doen en doordat de vorige vloer niet zo egaal lag, duurt het wat langer... Nu gaat alles echt waterpas liggen, de held! Ik ben zo trots op hem! Hij kan echt alles!!

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik maakte op vraag van een collega. Eén van haar vaste collega's is door een ingreep een tijd afwezig en hun team wou haar verrassen met een leuke kaart... Het is gebaseerd op een kaart die ik eerder maakte voor een voetballer en die ze op mijn blog zagen staan. Maar er mocht een vrouwelijke toets aan gegeven worden. 

Papier: Bazzil
Afbeelding: internet
Tekst: Die Versions
Letters binnenin: Die Namics







4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaart Nancy heerlijk zo`n handige man, ik ben met de mijne ook heel blij die kan ook alles.
xx

Rosina zei

Een mooie stoere kaart heb je voor je collega gemaakt Nancy...met een hele stoere dame erop ...

groetjes Rosina

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke stoere kaart voor deze zieke!! Ook het stoeltje voor Flore is weer superleuk! Als je dat winkeltje met extra tijd gevonden hebt hoor ik graag het adres...

Enny zei

Wauw, een supertoffe kaart Nancy ! Ja, als we eens tijd konden kopen... de dagen vliegen voorbij ! Groetjes, Enny