analytics

dinsdag 8 juni 2021

pakjesbeer

Dag bloggers,

Goh, deze dagen heb ik echt niet zo veel te vertellen.. Op het werk is er één en ander aan de gang, maar niet echt spectaculair om te melden. Onze huidige tijdelijke manager stopt eind augustus en er is een vervanger voor hem gevonden. Er werd allemaal heel erg geheimzinnig over gedaan en wat bleek? Die man zou op 1 juni starten maar hij was al 3 maanden undercover als arbeider bij ons aan de slag... Slimme zet, wel even schrikken toen hij er ineens in pak stond in plaats van met werkkledij... Hij wou eerst het werk op de vloer kennen voor hij bovenaan de top zou starten... Dat vond ik nu zelf écht wel goed gevonden... Er was ons eerst wijsgemaakt dat het een vrouw zou zijn zonder ervaring... Ik hield mijn hart al even vast want dat hadden we al een paar keer gehad en dat is niet goed gekomen... haha!! Versta mij niet verkeerd, ik heb écht respect voor vrouwen die hoger willen mikken maar dan moeten ze wel de kennis en de goesting hebben om er voor te gaan... Wij hebben al meermaals moeten vaststellen dat één van beiden er niet was en dat het vooral het loon en alle voordelen van dien waren die hen motiveerden... Maar hé, ik ben en blijf de enige madam op ons depot (wel zonder al die voordelen) en stiekem ben ik daar wel blij om... haha!!

Vandaag zien jullie er weer een kaartje van de berenserie... Dit is pakjesbeer... En achter hem een papier met leuke gouden details, zien jullie het ook blinken?



4 opmerkingen:

Margo zei

Superschattige kaart Nancy en die nieuwe manager, daar gaan jullie veel aan hebben, ik vind het echt een goed teken dat hij zo begon. Het geeft aan dat hij oog heeft voor wat er gebeurt en niet enkel zijn zinnetje zal willen doordrukken.
Groetjes
Margo

Anita van Deur zei

Heel leuk de grote HP stans mooi papierke eronder en het beertje steelt de show.
Fijne dag xx

Enny zei

Een prachtige kaart Nancy, zo'n schattig beertje ! En tof, dat je nieuwe baas zo goed meevalt, altijd afwachten hé ! Groetjes, Enny

Nicole Parmentier zei

Hi hi wat een goede zet van je nieuwe baas! Wel goed hoor dat hij zo echt het bedrijf wil leren kennen, hij heeft in ieder geval ook oog voor de werknemers dat is een goed teken! Je berenkaart is weer bereleuk!!