analytics

woensdag 10 november 2021

Tattookaart voor Jochem

Dag bloggers,

Gisteren zagen jullie de kaart die ik voor Jolien maakte. Zij is de helft van onze twee jongsten, een tweeling dus... Omdat het dit jaar niet lukte om samen langs te komen, gingen we een weekje later met Jochem eten voor zijn verjaardag. Een Pittake was goed, 't moest voor hem vooral niet te sjiek zijn... Maar 't was gezellig... En zoals GerJanne gisteren reageerde, zeker OK om apart met hen te vieren, zo hebben ze elk hun eigen feestje... (en zij kan het weten want ze is zelf mama van een tweeling!) Ik maakte dit jaar zelfs voor allebei een heel andere kaart. Vroeger altijd in dezelfde trend maar net iets anders... En voor het eerst een keer geen namen en leeftijd op...  
Jochem liet het afgelopen jaar enkele tattoos zetten en ik vond een afbeelding die wel op de grootste leek... Vond het leuk om daar een keer een kaart mee te maken... En de grappige tekst er op, die heeft mijn jongste dan weer verzonnen... (ja hoor, letters allemaal uitgestanst en één voor één opgeplakt, niks geprint buiten de tattoo) 
Het werd een leuke combo. Jochem kon er goed mee lachen... En hoewel mijn kaarten vroeger al eens in het kampvuur verdwenen (ze waren vroeger altijd jarig op chirokamp), staat deze nog steeds te pronken op de kast in zijn woonkamer? Dat wist Jolien ons te vertellen... Leuk toch?




1 opmerking:

Claudia's kaartjes zei

Leuk gemaakt!!
Awesome
Claudia

https://knutselmeisjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com