analytics

vrijdag 23 maart 2018

Vlaggenlijn voor Linou

Dag bloggers,

Wat ben ik toch een kieken soms! Gisteren was ik weer veel te vroeg uit mijn bed en het eerste wat ik meestal doe als ik opsta is een kaart op mijn blog zetten. Maar als ik zo vroeg ben, maak ik soms ook eerst mijn eten klaar om mee naar 't werk te nemen...
Dus daarna mijn blogje gemaakt, leuke kerstkaart er op... En dan vergeet ik hem toch te linken aan de '52-weeks to chrismas'-blog zeker? Dom van me!!

En vandaag begint mijn verlof! yeeh!! Ik moet pas 9 april terug gaan werken. Niet dat we hier gaan stil zitten hoor! Vanaf morgen gaat onze badkamer er uit... En dan komt er daarna ook een nieuwe! Yeeh...
En de week erna komen onze nieuwe ramen. Het wordt hier werken geblazen!

Vrijdag dus en vandaag een nieuw projectje... Vorige week zagen jullie de vlaggenlijn die ik voor Monne maakte bij zijn geboortekader. Zijn mama was super enthousiast en wou graag bij de geboortekader van Linou ook een vlaggenlijn... En als mama's dat zo graag willen, dan maken we die toch zeker?


Hier toch nog even de geboortekader van Linou die ik een jaar eerder maakte...


En zo zie je meteen waarom ik op de kader van Monne ook die bollen gebruikte...


En hebben jullie al plannen voor dit weekend? Het is namelijk opendeurweekend bij 'in 't Woefke!' Je kan er morgen bij Inge en bij mezelf een make & take komen volgen... En zondag bij Inge alleen. Dus... plan nog maar snel in jullie agenda!


Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en zie jullie graag maandag terug voor een taart met kaart!


5 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een mooie vlaggenlijn en geboortekaders heb je gemaakt!
Succes met de verbouwing.
groetjes, Caroline

Sarah zei

Mooi! Ik geraak er niet dit weekend. Het is opendeurdag op school. Ik sprong wel woensdag even binnen omdat Jaro naar een verjaardagsfeestje ging in een zijstraat. Dat zou dan zonde zijn om niet even te passeren na een lange bus en tram rit!
Ik kocht snijmallen die al lang wou en vrolijk papier van LF ☺

Jantine zei

Heel leuke vlaggenlijn, mama blij, voor beide kindjes eentje :-)
En jij lekker verlof, hoewel het hard werken gaat worden, zo’n badkamer.
Ik heb je kerstkaart wel gezien hoor :-)
Groetjes
Jantine

SylS creaties zei

Die vlaggenlijn, heel leuk! Succes met alle drukte!
groet en fijn weekend,
Syl

Ellen zei

De vlaggenlijn is hartstikke leuk! Veel succes morgen met de make & take, leuk. En daarna thuis veel succes met de verbouwing.