analytics

maandag 11 oktober 2021

verjaardagskaart voor mama

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Wij zeker wel. Het mijne was super lang... Donderdag beursdagje, vrijdag shopdagje, allebei in Nederland... Zaterdag een poetsdag in ons theater want we starten bijna terug... Daardoor zijn er ook zaken niet kunnen gebeuren die dringend waren maar ja... een mens moet prioriteiten stellen en soms liggen die niet thuis... Gisteren ben ik wel een dagje thuis kunnen blijven. Ik ben de hele dag bezig geweest aan alweer een nieuw groot project... 

Ik  had het jullie beloofd, de verjaardagskaart voor mijn mama.... Het was echt weer een last-minute-projectje want het weekend daarvoor had ik veel te doen en veel bestellingen te maken... Ik merk wel dat ik soms lang aan een kaart bezig ben omdat er veel 'speciallekes' gevraagd worden... En daarom werd dit een vrij eenvoudige kaart... Soms ben ik ook super lang bezig met het kiezen van het juiste achtergrondpapier. Ook voor deze kaart was ik op zoek naar een mooie herfstcombo... Dit papier vond ik best wel mooi en helemaal herfst... De strookjesmal van Lawn Fawn had ik nog niet gebruikt. Ik heb hiermee meteen nog een tweede achtergrond voor een andere kaart. De Happy Birthday-stans en de knuffeldiertjes maakten het tot een leuk geheel... Mama was er blij mee en dat is wat telt... ja toch? 

Papier: Bazzil en Action
Stansen en stempel: Lawn Fawn
ingekleurd met Copics



3 opmerkingen:

Nynke zei

Ik vind je kaart prachtig! Ik houd juist van die eenvoud. Een mooie grote tekststans en een lieve stempel, ik snap dat je mama er blij mee was!
Groetnis Nynke

Nicole Parmentier zei

Oh wat snoezig! Soms heeft een kaart niet meer nodig toch?! En die knuffel van die twee lieve diertjes laten ieders hart smelten. Superleuk!

Dora zei

Mooie kaart