analytics

maandag 2 november 2020

feel better

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Hier is weer heel wat bedrijvigheid geweest... Manlief werkt nog steeds verder in mijn ateljee en Laura en ikzelf hebben er geschilderd... Er is best nog werk, dus jullie moeten nog maar geduld hebben voor de foto's. 
De foto die ik vandaag wel op jullie los laat, is er ééntje van de workshop van deze maand. En mijn workshoppers konden deze zeker waarderen, ze vinden het spijtig dat we nog steeds niet samen mogen komen, maar zijn wel blij dat ze thuis kaarten kunnen blijven maken. Zin in nog meer pompoenen? Hou dan mijn blog deze week maar in de gaten!


Wie ook volop in pompoensfeer waren dit weekend waren Eva en Noah. Zij worden in de loop van deze week 3 en 1 jaar. Verjaardagsfeestjes zijn niet toegelaten in deze periode maar ik ben er zeker van dat verjaardagskaartjes wel welkom zijn... zij die dit nog willen/kunnen doen, mogen altijd mijn adres opvragen, dan stuur ik het door... Dan kan ik hen volgend weekend verrassen met leuke post! - mijn mailadres: tisallemaalhandwerk.nancy@gmail.com





2 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Super mooie kaartje en een prachtige kleindochter.
Liefs xx

Ellen zei

Wat een superleuk pompoenkaartje! Een schudexemplaar als ik het goed zie, tof. En wat een prachtige kleindochters! Proficiat nog met hun verjaardagen.