analytics

vrijdag 6 november 2020

Stoeltje voor Nore

Dag bloggers,

Wat was het fijn om vanmorgen op te staan... Ik heb een weekje verlof en dat begint dan ook op vrijdag, wat op zich al fijn is... Maar gisteren heb ik het hele huis gepoetst. Ik ben meteen na het eten begonnen en heb tot 23u doorgewerkt. Was wel kapot maar nu werd ik wakker in een proper huis, fijn toch? En dan duik ik na het ontbijt ineens mijn ateljee in want ik moet Eva's verjaardagskaart nog maken. En dat wordt een hele leuke maar er gaat wat tijd in zitten... Verder heb ik een hele lijst gemaakt van wat ik de volgende week allemaal moet en wil doen. En dat is heel wat, dus fijn dat ik altijd zo vroeg wakker word, dan zijn de dagen wat langer...

Stoeltjes... Er zijn er al heel wat gepasseerd de laatste weken, ik heb er nog wel een aantal te tonen... Dus voorlopig op vrijdag is het stoeltjesdag... haha!
Deze maakte ik in opdracht van mijn kapper voor Nore. Jullie weten al wel dat mijn kapper mij ooit het eerste stoeltje kado deed, waardoor ik de inspiratie kreeg en mijn man deze begon na te maken. En ondanks dat ik niet echt stoeltjes voor anderen maak, kan ik dat voor hem niet weigeren... 't is ook zo'n toffe!

Deze ging naar Kristel, zus van vriendin Ilse en sinds enkele maanden trotse mama van Nore... Ik hoorde ondertussen al dat ze er super blij mee was. Dus fijn om het nu op mijn blog te kunnen zetten... Ook op dit stoeltje, weer de naam in hetzelfde lettertype als op het kaartje... 



3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

prachtig stoeltje fijn weekend xx

GerJanne zei

Oh dat stoeltje is weer helemaal top! Zo mooi gemaakt. En wat slim om vlak voor je verlof alles schoon te maken. Dan begint je week zo anders! ga er lekker van genieten!

Nicole Parmentier zei

Wat een geweldig lief stoeltje weer!!