analytics

vrijdag 15 september 2023

3d-kader met droogbloemen: Pluk de dag

Dag bloggers,

Wow, het is alweer vrijdag. Wat gaat het snel. Straks hebben we op het werk een BBQ en ik ga straks in de keuken staan om alle groenten klaar te maken. Gisteren deed ik de inkopen en alles staat al klaar. Manlief gaat bakken vandaag. Tot vorig jaar hadden we een collega die in een vorig leven kok was. Dan deden we het werk samen. Nu sta ik er voor de voorbereidingen alleen voor maar ik zal mijn mannen een keer laten zien dat ik het ook kan, haha!! Ik ben op mijn werk de enige vrouw tussen 30 mannelijke collega's. En dat bevalt mij prima!!

Vandaag geen kaart maar een kader die ik maakte voor de veiling van KUS. Toen we in juli in de grote tent workshops mochten geven, werd aan elke deelnemer gevraagd om iets te maken wat geveild mocht worden. Ik maakte deze kader en hij is voor het correcte bedrag verkocht geraakt. De volledige opbrengst is naar het dierenasiel in onze gemeente gegaan. Fijn toch?


En ik kreeg meteen een bestelling om hem nog een keer te maken. Eén van mijn workshoppers gaf hem kado aan haar jarige zus. Van deze 3d-kader zijn er dus 2 exemplaren. 
Later maakte ik ook nog een tweede versie om mee te nemen naar het kunstmarktje vorige zondag. Die foto volgt nog wel een andere keer... 


2 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kader met de droogbloemen, het is weer een kunstwerkje geworden
je hebt wel lekker weer vandaag voor de BBQ, leuk al die voorbereidingen doen ervoor, dat vind ik zelf altijd het leukste
veel plezier vandaag
groetjes ellen

GerJanne zei

Dat is een leuk idee die veiling.
En je kader is heel tof met die echte droogbloemen erbij.
Fijn weekend!