analytics

woensdag 15 juli 2020

zwanger

Dag bloggers,

Vorige week kreeg ik Tom en Els op bezoek. Zij verwachten hun eerste kindje en ik mag helpen bij hun geboortekadootjes. Het wordt een samenwerking met dochter Jolien. Zij is grafisch ontwerpster en er moet iets digitaal gemaakt worden. Geweldig toch dat ik voor zo'n zaken kan samenwerken met de jongste dochter van mijn man...
Voor ze kwamen was ik aan deze kaart begonnen maar ze was niet helemaal klaar. Toen ik verder deed terwijl we aan het praten waren, dacht Els: "Da's tof, zo'n kaartje voor iemand die zwanger is..." Ze had helemaal niet door dat het voor hen was en was blij verrast toen ze het mee naar huis kregen... haha!!

Diezelfde Tom (een vroegere collega van mij) is gisteren nog langs geweest. Hij komt Walter helpen met de electriciteit. Hij is ondertussen proffesioneel electricien en blijkbaar zijn mijn ateljee-verlangens toch niet zo simpel om alleen op te lossen... haha! Voor elke job, de juiste man... En zo is manlief toch weer wat verlost van een lastig jobke... Niet dat hij het niet kan maar domotica is toch een vak appart...

Deze kaart ging dus naar hen...(en met snel te willen zijn, hangt mijn tekst schuin, maar tacky glue is niet meer los te krijgen... tja...)


4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Genoten van je verhaal, super leuk kaartje met de vrolijke kleurtjes.
Fijne dag.

Enny zei

Oh, wat een prachtige kaart, en tof, dat het voor hen zo'n verrassing was ! Veel succes met de werken ! Groetjes Enny

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke verassing en heel mooi kaartje. Als je er niet bij verteld had dat je tekst scheef zat had ik het waarschijnlijk niet gezien.. nu ging ik er natuurlijk extra op letten! Fijn dat al die mannen aan jouw atelier werken, het wordt vast een heerlijk plekje!

GerJanne zei

Wat fijn zeg dat er hulptroepen komen. Dat is fijn, ieder zijn vak natuurlijk! Je kaart is erg mooi! En inderdaad wat Nicole zegt: als je het niet gezegd had, was het me niet echt opgevallen dat de tekst een beetje scheef zit.