analytics

maandag 15 oktober 2018

Een kaart en een taart 217 - Jolien 18

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Hier (ik durf het bijna niet meer zeggen) was het lekker druk. We hadden buiten Eva nog 2 andere logeetjes op bezoek, Elise's metekindje met haar broertje. Warre en Lieke's mama en papa verhuisden dit weekend en de kinderen bleven hier ook een nachtje slapen.
Vanmorgen was ik lekker vroeg wakker, dus heb ik de boel hier maar even opgeruimd... 't was nodig! haha!!
Gisterenavond was daar geen tijd meer voor want we hadden een verjaardagsetentje met mijn mama en Stanny, die de afgelopen weken samen jarig waren.

Elise kreeg deze zomer de vraag om een taart en cupcakes te maken voor een Jolien die 18 werd. Thema van het feest was wit, zwart en goud... En dan mag de taart daar zeker niet voor onder doen... En zo werd dit een feest met een gouden randje...

Papier: Bazzil
Cijfers: Stampin Up
Embossingmal: Cuttlebug
Snijmal label: Spellbinders
Letters: Memory Box
Parels uit voorraad




Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

3 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi geheel samen!

Enny zei

Wauw, wat een prachtige taart en cupcakes erbij ! En je kaart is ook supermooi, prachtig gedaan allebei ! En weer een druk weekend voor jou, ik bewonder je uithoudingsvermogen ! Groetjes, Enny

Ellen zei

Hahaha, natuurlijk was het weer druk bij jullie afgelopen weekend! En gezellig, dat uiteraard ook. De taart, cupcakejes en jouw kaart zijn e3n prachtig geheel!