analytics

maandag 9 januari 2017

Een kaart en een taart 129 - Salamitaart voor Vera

Dag bloggers,

Zij die al langer volgen, weten dat wij ook met de hele familie (ikzelf, mijn man en 6 van onze kinderen - nummer 7 niet) in een theatervereniging zitten. Wij hebben ook een eigen theater en spelen semi-professioneel, wat toch ook wel veel werk met zich mee brengt. Maar we maken er ook heel veel plezier! Tijdens de laatste opvoeringen in december werd mijn vriendin (en zielszus) Vera 70. Zij zorgde voor deze productie voor de rekwisieten en we moesten hiervoor een 30-tal salami's hebben (3 per voorstelling) Daar zij hier weken mee bezig was om die zo goedkoop mogelijk te vinden, wou ze graag op haar verjaardag trakteren met een worstentaart... Elise zocht en vond een manier om die salami's zo waarheidsgetrouw na te maken. Zie hier het resultaat...
Ik maakte er van de cast dan ook een bijpassende kaart bij...

Papier: Bazzil
Letters: font op internet
ingekleurd met Copics
Lintje uit voorraad
Dit is voorlopig de laatste 'kaart en taart', daar het niet gemakkelijk is om bij elke taart nog een kaart te maken... Elise woont niet meer thuis, neemt ook minder bestellingen aan en het komt niet altijd uit om tijdig mijn kaart klaar te hebben... Ik toon zeker nog terug kaart-en-taarten als er terug gemaakt zijn...
Zij die Elise willen blijven volgen, kunnen dat via haar website...

Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's site11 opmerkingen:

 1. Ah, wat gaaf. Zowel de kaart als de taart als je verhaal erbij. En Ik wist niet dat je zeven kinderen hebt. Wat zal dat vaak een gezellige boel zijn als ze thuiskomen. Dat vind ik met vijf en al wat aanhang ook.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. meen je dat nu...worstenletters !!! hahahaha, wie vindt dat nu uit ! helemaal gepast en supergrappig
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige taart weer zeg ! Dat heeft Elise echt prachtig gedaan ! De letters op de kaart passen er ook weer super bij ! Een heel geslaagd duo !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weer een schitterende mix van taart en kaart!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een originele taart met een net zo originele kaart, geweldig die worst-letters. De nieuwjaars serie voor je dochter is super geworden, mooi dat zwart met goud.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om af te sluiten een sublieme salamitaart. Waarheidsgetrouw, indrukwekkend en hilarisch vind ik het. Echt super. Ik heb ze altijd met intersse gevolgd. Jullie waren een geweldig team.
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wat gaaf gemaakt zeg,
  erg geslaagd dus ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-DDBD}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke taart en kaart! Hele toepasselijke letters. ;)

  Liefs,
  Larissa

  BeantwoordenVerwijderen