analytics

dinsdag 21 maart 2023

Rouwkaart met glans

Dag bloggers,

Ik maakte dit model al eerder en gebruikte ook het papier al een keer. Dat zie je hier  en hier. Maar het blijft heel mooi en daarom maakte ik ook voor de uitvaart van de mama van vriendin Francisca deze kaart. We gingen met 2 vriendinnen naar de begrafenis en die was best speciaal. Half Vlaams en half Portugees. Dit omdat de mama een Portugeese was en er was ook familie van haar. We leerden een nonkel en tante van haar kennen die in Antwerpen een eetcafé hebben en lekker gamba's kunnen maken. En daar zijn we afgelopen weekend gaan eten met de vriendinnen. Mijn dochters waren er ook bij. Toch twee van hen want Caroline zat thuis met twee zieke kindjes. Maar voor haar en voor zoon Yannick die moest werken, namen we een portie mee naar huis. 


Binnenin papier met het zelfde motief maar zonder blingbling. Er kwam ook nog een wit kaartje op de binnenkant met mijn tekst op. 



4 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een mooie, geslaagde kaart voor Francisca
grtjs,martina

Anita van Deur zei

Prachtige stijlvolle kaart Nancy! Fijne dag.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het mooie dp heel stijlvol
vraagje wij willen in juni een lang weekend naar Antwerpen weet jij misschien leuke adresjes in het centrum voor hobbywinkeltjes?? ik weet dat toevallig pipoos er zit hoor het graag
groetjes ellen

GerJanne zei

Ach, dat had ik niet begrepen. De mamma van Franciska, die met jou mee was naar de beurs toch? Je kaart is heel mooi!