analytics

woensdag 15 maart 2023

Ezra☆ en Isak☆

Dag bloggers,

Vandaag ga ik naar een uitvaart. De 5de sinds kerstmis. En net vandaag kom ik deze kaart tegen om te tonen. Geen gemakkelijke maar ik vind ze te mooi om niet te laten zien...

Een kleine twee maanden geleden kreeg ik van dochter Laura het fijne nieuws dat ik geboortekaarten en doosjes mocht maken voor vrienden van haar. Zij waren zwanger van een tweeling en hadden ervoor gekozen dat ik voor hen hun geboortethema mocht uitwerken. En dat vond ik uiteraard super fijn. We waren zelfs al een datum aan het afspreken. 
Maar toen kreeg Laura plots het bericht dat het niet goed ging. De mama was op 20 weken met spoed naar de kliniek gemoeten. En ze is die nacht bevallen van hun twee zoontjes... De kleintjes hebben het helaas niet gehaald. En dan gaan er een hoop emoties door je heen. 
Ik ken het koppel ook al vele jaren, we zien hen niet zo vaak want ze wonen wat verder. Maar ze werken elke zomer samen twee weken met Laura als vrijwilliger en dat is steeds een fijne periode... 
Het verdriet dat dat koppel moet dragen is onbeschrijfelijk. Laura is hen enkele weken later een bezoekje gaan brengen en zien hoe moeilijk zij het hebben, is toch wel heftig... 
Uiteraard wou ik voor hen een kaart maken. En over zo'n kaarten moet ik toch altijd even nadenken... En het werd deze... 

Papier: Bazzil en Lawn Fawn
Engeltjes: Alexandra Renke
Wolkjes: Lawn Fawn
Letters: Memory Box




8 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Heel mooi is het kaartje dat jij voor hun maakte. Wat een verdriet voor de ouders. het valt niet in woorden uit te drukken. Je kaart al hun troost geven.

Sarah zei

O...wat moet dat moeilijk zijn voor de getroffen ouders. Je maakte wel een super mooi kaartje Nancy!
Tja en mijn babypagina... Sinds mijn zus oma geworden is en ik verliefd ben op mijn achterneef, droom ik er wel van om oma te worden. Zeker omdat Aranka nu de leeftijd heeft dat ik mama van haar werd. Maar anderzijds wil ik gerust nog wat tijd, ik zit nog met tieners thuis. Maar oma zijn lijkt me zo leuk en ik fantaseer er zeker over! Fijne dag!

Creaellenknutselsite zei

wat een triest verhaal, maar wat heb je een mooi kaartje voor hen gemaakt met het mooie dp en de gouden maantjes met een kindje erop dit zal ze zeker goed doen
groetjes ellen

Diny zei

Dat is inderdaad heel moeilijk Nancy....maar wat heb je een lief kaartje gemaakt!
Wij maakten hetzelfde mee in de familie.
Mijn zus haar dochter is bevallen van een gezonde zoon....en haar broer heeft in diezelfde periode hun kindje....te vroeg geboren....ook verloren.
Afgelopen zondag was het kraamfeest van Raf...maar voor onze neef en zijn vrouw was dat heel verdrietig natuurlijk....al waren ze er wel bij....zo knap!
Sorry....moest even mijn verhaal kwijt....terwijl ik jouw verhaal met kippenvel heb gelezen!
Lieve groetjes Diny

GerJanne zei

Pfffffffffff..... dat zijn de berichten waar je bijna geen woorden voor hebt. ZO verdrietig. Zo hadden wij buren die dit hebben meegemaakt met 34 weken. Ook een tweeling. Babykamer natuurlijk helemaal ingericht...Echt een enorm verdriet wat er inhakt.
Je kaart is heel mooi en spreekt helemaal voor zich. Knap gedaan.

Caroline Cards zei

Wat afschuwelijk verdrietig om zoiets mee te maken. Je hebt een mooie kaart gemaakt en deze zal vast en zeker troost bieden.
Groetjes, Caroline

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oef, dat zijn berichten die binnenkomen en wat ontzettend verdrietig voor dit stel. Je lieve, mooie kaart straalt je medeleven echt uit en wat mooi dat je dit zo kon maken. Tot en met de twee sterretjes aan de binnenkant maakte je een hele mooie kaart om je medeleven te tonen want woorden schieten te kort.
Lieve groetjes Miranda

Kaartenkraam zei

Wat een oneindig verdriet zullen de ouders hebben, zo afschuwelijk dat dit gebeurt.
Je kaart is prachtig, heel mooi doordacht en gemaakt!

groetjes van Ank