analytics

dinsdag 31 mei 2022

happy birthday - zo maar een verjaardagskaartje

Dag bloggers,

Kreeg ik van nicht Godelieve een aantal weken geleden 's nachts een berichtje... Of ik diezelfde voormiddag nog twee verjaardagskaarten kon mee brengen... Verder geen info... Ik ga meestal vroeg slapen omdat ik heel vroeg wakker ben. En dan bel ik nog niet naar de mensen omdat de meesten nog slapen... Dus ik die zaterdagochtend nog snel twee verjaardagskaarten gemaakt met bloemen want dat is meestal de wens bij Godelieve... Toen ik haar boodschappen bracht, toonde ik de twee kaarten die ik diezelfde ochtend nog gemaakt had. Bleken deze kaarten voor mannen nodig te zijn. Dus heb ik ze maar terug mee genomen en in mijn voorraad gestopt. Eéntje heeft ondertussen al een nieuwe eigenaar... De mannenkaarten werden ook heel erg leuk, deze zien jullie later nog wel... 

Deze kaart maakte ik met een uitgensneden verjaardags-stans die nog over was van de kaart die ik gisteren toonde... 


De volle container werd gisteren opgehaald en 's avonds stond er terug een lege op de oprit... Als die gevuld is, zal al het bouwafval opgeruimd zijn en kunnen we de grond gelijk trekken. Dan kan hier over 2 weken een tent in de tuin gezet worden voor het verjaardagsfeest van Elise... Manlief heeft nog enkele dagen onverwacht vrij, dus dat komt even goed uit! 

4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Mooi kaartje Nancy, hard gewerkt in de tuin gaat rap bij jullie, liefs.

Sarah zei

Hihi, je krijgt wel vaak last minute opdrachten! Je slaagt er altijd wel in , maar deze keer even niet genoeg info 🥴. Maar niet erg dan worden de kaartjes voor andere mensen. Deze kaart is heel fijntjes.
Bedankt voor je reactie op mijn vliegtuig kaartje, ik ga proberen niks te missen op je blog zodat ik de jouwe ook spot!

Francisca zei

Je bent een krak in zo kaartjes verzinnen !!!
Maar altijd knap resultaat

Francisca

Charlotte zei

Leuk kaartje Nancy
Het zachte roze met het zwart is een leuke combi: een beetje lief, een beetje stoer - maar inderdaad niet voldoende stoer voor een mannenkaart ;)
Groetjes
Charlotte