analytics

vrijdag 9 februari 2024

Brent en Stephanie getrouwd

Dag bloggers,

Mijn bericht is later dan voorzien en dat heeft een hele simpele reden. Normaal schrijf ik meteen mijn bericht en ga dan een blogrondje maken. Maar vandaag heb ik dat gewoon andersom gedaan. Dus ben net terug van een rondje kerstkaarten-kijken... En ik zag er weer mooie de revue passeren. Dankjewel ook aan iedereen die op mijn schudkaarten zo'n leuke reacties achterliet. 

Vandaag geen geboortekader zoals de laatste  weken. Ik heb er nog wel éne in wachtrij staan maar die maakte ik pas in januari. En ben nog met november bezig. Dochter Caroline mocht naar het huwelijk van een collega en ze stuurde mij digitaal de uitnodiging door. En daar kon ik wel wat mee. Soms niet simpel want ik kreeg ze de dag van de trouw doorgestuurd. En dan mag het snel gaan... En voor zo'n kaarten moet ik toch even nadenken over het materiaal dat ik ga gebruiken. Gelukkig had ik alles snel gevonden... 
Dochter was tevreden, en ik neem aan dat het jonge stel dit ook wel leuk vond... 




9 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ziet er helemaal prima uit ! mooi kaartje heb je gemaakt
grtjs,martina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart wat een leuk idee met het gordijn en daartussen de namen
groetjes ellen

Laurespage zei

Super ! Een hele mooie kaart, het jonge paar zal zeker blij geweest zijn met dit kaartje.
Groetjes, laurette

Anita van Deur zei

Tis weer een mooie Nancy! Ook ik had spoed opdrachten voor carnavals kaarten, het is zo als je zegt graag iets meer tijd. Maar ik was zeker niet ontevreden over wat ik maakte en de klant was ook dik tevreden. Carnaval leeft heel erg in Limburg ( wij doen er eigenlijk niets meer aan) Fijn weekend liefs Anita

Lia zei

Wat een geweldige 'lift' van de originele kaart!
Lia xx

marian zei

Een prachtige kaart heb je weer gemaakt voor dit bruidspaar.
Groetjes van Marian.

GerJanne zei

Nou dat is dan super gedaan! Altijd leuk als je het origineel een beetje kunt namaken en dat is deze keer wel heel goed gelukt!

Antjes kaartcreaties zei

Hi Nancy,
Wat is dit een leuke trouwkaart! Daar was het stel vast heel blij mee. Is dit een digitale kaart of heb je decorpapier gebruikt met stempels? De kaart ziet er super uit.
Nog bedankt voor je lieve reactie op mijn kaarten. Ik ben er erg blij mee.
Groetjes en een fijn weekend,
Antje

Kaartenkraam zei

Knap gedaan zo last minute, past heel goed bij de originele trouwkaart!

groetjes van Ank