analytics

vrijdag 18 oktober 2024

geboortekader en kaarten voor Leon

Dag bloggers,

Wat een leuke reacties op mijn wiebelkaarten van gisteren. Misschien was het niet helemaal duidelijk maar de foto's die ik liet zien waren van 1 kaart. De lijfjes wiebelen en dansen. Sommige dames dachten dat ik ze op verschillende manieren had vastgekleefd maar dat is niet zo. 

Vandaag heb ik weer een geboortesetje om te laten zien. Leon is het zesde kleinkindje van vriendin en workshopper Lieve. Drie van haar kinderen hebben nu elk 2 kindjes. Zo geraak je best aan een grote familie en dat is super leuk! 

Ik vond het kaartje van Leon prachtig maar had ook een beetje schrik dat ik niet de juiste kleuren papier zou hebben. Maar enkele weken daarvoor was ik bij een hobbydame geweest die haar materiaal verkocht en van haar heb ik enkele blokjes papier overgenomen. En kijk... de perfecte kleuren vond ik in deze blokjes... Goed toch! Soms kan het echt wel meezitten!


Ik maakte meteen twee kaarten, eentje voor de ouders en het andere voor de trotse grootouders... Hier staan ze naast de geboortekaart van Leon...




Oma Lieve was super blij en achteraf kreeg ik van haar dochter ook nog een leuk berichtje om te bedanken... 
Voor grote zus Nore maakte ik ook zo'n setje twee jaar geleden. Dat kan je hier nog eens bekijken: klik

Geen opmerkingen: