analytics

maandag 20 mei 2024

van harte - een pop-up-bloemenkaart

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Wij zijn vrijdag naar een bingo-avond geweest met de vriendinnen. Dat was best wel gezellig om een keer te doen. Ik scoorde een gezelschapsspel voor de kleinkindjes en die waren er blij mee. 
Vandaag op pinkstermaandag hebben we een extra dagje vrij. Altijd fijn, zo'n verlengd weekend. Wij gaan hier in rechte lijn naar zaterdag. Dan hebben we hier het verjaardagsfeest van man Walter en zoon Yannick. Man werd 60 en zoon wordt donderdag 30. En dat mag gevierd worden... Er komt best wat volk langs. De tuin is nu zo goed als klaar. Zaterdag konden we onze lounge gaan ophalen in de winkel. Die was er een weekje vroeger dan voorzien. En we hebben hem al ingewijd... 
Vandaag legt Walter de tegels verder in de gazon, wordt die laatste ook afgereden (sorry aan maai-mei-niet) en doet de hoge-druk-reiniger zijn laatste werk. Zelf ga ik met dochter Laura de ramen lappen want die hoge-druk maakt ook vies... En dochter Caroline en vriend Mathias van dochter Elise komen ook nog langs om te helpen. En dan kan donderdag de tent in de tuin geplaatst worden. 

Deze week staat er weer een serie gepland. Ik laat 3 zomerse kaarten op jullie los. 
Vandaag de eerste. Vriendin Martina kwam met het idee. Zij heeft deze geweldige stempel/snijset ontdekt en meteen besteld. Dat heb ik dan ook gedaan. Ze ging in de paasvakantie mee naar zee en daar ontstond deze serie. Mijn workshoppers hebben er ook mee van geproefd en ze vonden het geweldig leuk. Ook van hen zijn er een paar deze set gaan kopen. 
De bloemen zijn van Studio Light (florial pop-up) en de tekst is van Marianne Design




4 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart met mooie bloemen en pop-up. Succes met het organiseren van het feest.
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat fijn dat de tuin zo goed als klaar is laat het feest maar komen zaterdag toch !!
wat een mooi kaartje met de mooie bloemen set, leuk het bloemige pop up gedeelte erbij
groetjes ellen

marian zei

Fijn dat de tuin nu klaar is en nog gefeliciteerd met je man en zoon. Je hebt een prachtige kaart gemaakt met die mooie mal, ook prachtige kleuren gebruikt.
Groetjes van Marian

GerJanne zei

Je verheugt je al een tijd op zaterdag. Hopelijk wordt het een mooi feest!
De kaart is mooi. Prachtig pop up gedeelte!