analytics

vrijdag 19 augustus 2022

Sien en Ignas getrouwd

Dag bloggers,

Eerst wil ik jullie bedanken voor de reacties op mijn kerskaart en brievenbus. Door een drukke donderdag en nog inpakken en een vergadering gisterenavond en ook omdat wij vanochtend om 6u willen vertrekken, heb ik mijn post gisterenavond al geschreven. Reageren op jullie kerstkaarten lukte ook nog niet. Ik weet op moment van schrijven nog niet of mijn pc mee in de auto past, zo ja, reageer ik dit weekend nog, zo nee, is het voor maandag... 

Er werd heel wat afgetrouwd bij zoon Yannick zijn vrienden en bij een trouwfeest hoort een leuke kaart! Liefst in het thema van de uitnodiging. En nu moet ik toegeven dat ik daar wel in geslaagd ben. 
Vorig weekend maakte in de kaart voor de zus van Ignas, de bruidegom van deze kaart. Maar twee maand geleden trouwde hij zelf en maakte ik deze kaart voor hem. Het was een erg druk weekend. Zoon Yannick zijn twee beste vrienden trouwden op 2 dagen na elkaar. De bruidegommen kennen elkaar niet, dus het was niet afgesproken. Yannick had wel geluk dat ze niet samen op dezelfde dag huwden want dan was de keuze erg moeilijk geweest... Ignas is zijn beste studievriend en de andere één van zijn beste voetbalvrienden... 

Deze kaart is dus gemaakt voor Ignas en Sien... Het werd best een grote kaart, maar dat lag dan aan het papier... Kon er niet aan doen maar deze landkaart paste perfect in het plaatje. Alle andere details werden dan ook in verhouding gemaakt. Op de onderste foto staat de uitnodiging er naast...  Kijk, vergelijk en zoek de 7 verschillen! ;o)



En op de achterkant kwam een omslag met centjes in. En een leuke tekst er bij... 



4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaart! Geniet van de zee liefs xx

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje zo leuk dat ie zo goed lijkt op het origineel leuke details heb je gebruikt
veel plezier aan zee
groetjes ellen

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke kaart maakte je voor de vrienden van je zoon! Zo een moeder verdiend inderdaad wel een mooi moederdag-cadeau, ik las in je vorige post dat dat wel goed zit ha ha.. superleuk!!

Claudia's kaartjes zei

mooi kaartje
Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com