analytics

vrijdag 7 april 2017

Inge en Willy

Dag bloggers,

Het is vandaag de eerste dag van een hele dikke week vakantie... Tot en met Paasmaandag ben ik thuis... En toch was ik weer voor 5u wakker, ja, mijn bilologische klok staat nog niet op vakantie-modus. Maar geen nood, genoeg te doen vandaag. Manlief is net vertrokken om te gaan werken, dus kan ik nu in mijn ateljee beginnen... Genoeg inspiratie en ook opdrachten om nog te maken. Dochter Elise heeft dit weekend een aantal taarten te maken, dus zal eens snel wat kaarten gaan verzinnen...

Gisterenavond ben ik met buurmeisje Zoë voor haar verjaardag naar de Nederlandstalige versie van 'Belle en het beest' gaan kijken... Een leuke start voor mijn verlof! En het was nog dubbel zo tof omdat vriend Mike, de stem van het Beest heeft mogen inspreken/zingen voor de Belgische versie van de film... Mike is als 12-jarige bij ons in het theater gestart en hij is later musical-opleiding gaan volgen. En nu is hij dus professioneel musical-artiest. Hij heeft al mooie rollen gespeeld, en wij zijn fan, uiteraard!!

Nu tot de orde van de dag: Geen kaders meer voorlopig, ook geen enkel geboorteprojectje, dus even een huwelijk op vrijdag om de week feestelijk af te sluiten...
Inge, die bij mij workshops volgt en de partner is van de vader van mijn zoon zijn vriendin (kan-je-nog-volgen?) mocht met manlief naar het huwelijk van Inge en Willy. Zij wou graag een leuke kaart, naar voorbeeld van de uitnodiging...
Aan jullie om uit te maken wat de originele is en welke die ik maakte? haha!

Papier: Bazzil
Letters en krul: Memory Box
Ringen: met cirkelmallen
Rand: Lawn Fawn
Achtergrondstempel: zee van Marianne Design
zandIk wens jullie allemaal een heel fijn weekend en zie jullie graag terug op maandag voor een nieuwe kaart en taart!

9 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat heb je dat mooi gedaan! Prachtig! En een week vakantie, lekker, ga er goed van genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi gedaan zeg! Wat een prachtige kaart. Geniet van je vakantie, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je heel knap nagemaakt Nancy. Prachtig.
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk, zo'n lange vakantie voor de boeg! En als je zo vroeg opstaat, heb je ook een hele lange dag waarin je extra veel kan doen ;-) Wat een prachtige trouwkaart! Geweldig zoals je het gleufje hebt gemaakt voor de ringen. Dat is, als mijn vermoeden klopt en de rechterkaart van jouw hand is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan Nancy! En lekker dat je vakantie hebt!
  Geniet er lekker van.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig is jouw versie!
  Ben je naar de UGC geweest? Dan zat je samen met mijn oudste dochter en haar vriendin in de zaal. Want zij zijn ook geweest... grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat genieten zeg (lweer) een week verlof!! Of gaat de tijd zo snel dat het lijkt alsof je alweer vakantie hebt? Geniet er maar van!
  Je kaart is prachtig!! De jouwe is eigenlijk mooier dan het origineel.....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart, mooi dat gleufje met de ringen. En als ik het goed begrijp is het dus je zoon zijn stief-schoonmoeder, haha. Gezellig met je buurmeisje naar de bioscoop en wat bijzonder dat je stem van het Beest persoonlijk kent.
  Geniet lekker van je vakantie.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen