analytics

dinsdag 11 april 2017

Heksen!

Dag bloggers,

Paasvakantie... Wat kon ik daar vroeger van genieten, alle kinderen thuis en leuke dingen doen samen... Nu zijn ze op één na het huis allemaal uit... En toch neem ik nog elk jaar een weekje verlof...
En wat is het fijn... eigenlijk is er nog steeds niet veel veranderd... Mijn tweede dochter, Caroline staat in het onderwijs en heeft uiteraard vakantie. Laura, de oudste heeft deze week ook verlof genomen. Allebei hun auto's moesten gisteren naar de garage. We hadden afgesproken bij de eerste garage, auto daar achter gelaten, dan samen doorgereden naar de tweede garage en daarna samen naar Ikea. Die was vlabij. We konden wel wat gebruiken en zo onze tijd nuttig besteden tot we het bericht van de garage kregen om de auto terug op te pikken. Toen we samen gingen lunchen (want dat doe je gewoon als je bij Ikea bent!), kwam mijn jongste dochter Elise ons daar verrassen... Ze moest haar koffer pakken omdat ze vandaag op City-trip vertrekt, maar vond het gezelliger om ons te komen vergezellen en er een complete mama-dochters-uitstap van te maken... Super toch?
Zoonlief was niet van de partij, maar ja, wat moet die bij Ikea? (buiten ballekes-eten - haha!!)
En vandaag staat er weer een tripje met de twee oudsten op het programma... Wat hou ik van de vakantie! Maar nog meer van mijn geweldige kinderen! Dit mag ook wel een keer gezegd!

Kaart van de dag nu... Daar hangt ook weer een verhaal aan vast... We zijn dus met het hele gezin actief in ons theater... En we hebben vorige maand onze jeugdproductie gehad: "De Heksen" van "Roald Dahl"... Een geweldig stuk! En ook de allereerste regie van dochter Caroline! Wat waren we trots op haar! En uiteraard op de hele bende die meespeelde. 25 jongeren tussen 12 en 18 jaar! Da's echt een prestatie om die allemaal hun ding te laten doen hoor!
Daarom voor haar deze passende kaart!

Papier: Bazzil
Stempel: Whipper Snapper
ingekleurd met Copics
Letters: Die Namics
Lint uit voorraad
12 opmerkingen:

 1. Jaaaa, dat zijn de dagen met een gouden randje, naar Ikea en daar dan lunchen met al jouw meiden. Heerlijk hè, als ze nog zo graag thuis komen?! Vooral ieder jaar paasvakantie blijven 'vieren' op deze manier. Je kaart voor Caroline is super, terecht dat je trots bent op haar regiedebuut. Fijne vakantiedag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig kaarten. En wat kan je dan op deze manier zo mooi van genieten van je kinderen. Inderdaad, dit is speciaal. Geniet ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je vakantie zo vol zit met leuke dingen ! geniet er maar lekker van !
  leuk kaartje
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, Nancy!
  Een wat geweldig zo'n lunch met je dochters. Anders dan de paasvakantie van vroeger, maar hartstikke leuk!
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Passende kaart, super mooi!
  Moeder-dochter(s) momentjes zijn om te koesteren hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Nancy wat een leuke post ! Ik neem normaal ook altijd vakantie tijdens de paasvakantie maar dit jaar kon het jammer genoeg niet wegens te druk op het werk ... het pikt een beetje moet ik toegeven ...
  Gezellig zo samen met de dochters naar de Ikea ! Natuurlijk moet je daar wat eten, dat kan niet anders he :) nog wat gevonden dat je echt nodig had ...???? :)
  Het kaartje is super ! Ik wist niet dat jullie De Heksen hadden gedaan, zo'n leuk boek ! Dat zal vast geweldig geweest zijn !
  Ik kom zeker morgen naar je CATje kijken hoor !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om te lezen hoe je zo geniet met je dochters. Ik snap het helemaal, zaterdagmiddag ook even met m'n dochter gaan winkelen en het doet zo goed om even te merken hoe leuk je het dan samen hebt.
  Knap om z'n stuk te regisseren met al die jongelui, je hebt een prachtige kaart voor je dochter gemaakt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe kaart voor je dochter, wat zal je trots op haar zijn. En ook op je andere kinderen, fijn gevoel is dat hè, en wat ben je dan rijk!! Vakantie, heerlijk even van genieten! Wij hebben binnenkort meivakantie, goed vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke vrolijke kaart Nancy. groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat klinkt dat allemaal gezellig! EN dat mag je best eens hardop schrijven hoor! Dat je geweldige kinderen hebt! Ik schreef et bij Margo, dat ze van haar meisjes moest genieten in de passvakantie omdat ze voor je het weet de deur uit zijn. Mooi om dan daarna dit verhaal bij jou te lezen.
  Je kaart voor je dochter is heel gaaf!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zo'n prestatie verdient inderdaad zo'n pracht van een kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Met plezier heb ik dit gelezen!
  Mooi dat dat allemaal kan. Ik hoop dar dat later bij mij ook is.
  We hadden het te druk om te komen kijken naar jullie toneel, maar het zal zeker goed geweest zijn.
  Leuke toepasselijke kaart. Ik heb niet al je berichten kunnen zien. Maar in de vakantie is mijn me- time/ blogtime heel beperkt. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen