analytics

vrijdag 14 april 2017

Geboortekader voor Flo

Dag bloggers,

Gisteren was een lachertje in het ziekenhuis. Ik kon terecht vanaf 8u en had geen afspraak. Wist ook niet juist wat ik ging doen... Dus was netjes om 8u ter plaatse, ingeschreven aan de balie en naar het 5de verdiep, cardio-afdeling. Me aangemeld en netjes in de wachtzaal gaan zitten... Op een tv-scherm zag ik dat niet iedereen in volgorde van binnenkomst werd opgeroepen, dus het kon dat mensen die na je aankwamen, toch voor je behandeld werden. Ok... Na een uur en nadat de wachtzaal al 2x leeg was, ben ik toch eens gaan vragen of ik nog lang moest wachten. Ik had immers om 10u nog een afspraak... Bij welke dokter ik moest zijn? Geen, ik kwam voor een voor-onderzoekje... Ah, dat kon een verpleegkundige ook wel... Mocht meteen binnen en na 3 minuten was ik terug buiten... Ah... zo... 't was enkel voor een EKG, daar hebben ze me dan zo lang voor laten wachten... Soit... goedgekeurd voor dienst (denk ik toch) haha!!

Ik had jullie gisteren terug een geboortekader beloofd... Flo, zusje van Lio is geboren en dochter Laura wou graag een leuk kado mee nemen. Voor haar maakte ik een kader en een bijpassende kaart...

Papier: Bazzil
inkten: Distress
Letters: Die Namics
Kader: Ikea
Hartje: ponsje

6 opmerkingen:

 1. Prachtige set !!!!
  Fijne paasdagen !

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, Nancy!
  En wat suf dat je zo lang hebt moeten wachten....
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig is dit, erg mooi gemaakt!
  Fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig geboortekader met bijpassende kaart. Zit je daar dan zolang voor te wachten, pfff. Hopelijk wel goedgekeurd, haha. Fijn paasweekend.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, soms moet je zo alert zijn in een ziekenhuis! Wel jammer van je tijd hè? Je geboortekader en -kaart zijn prachtig! Mooie blijvende herinnering om te geven.

  BeantwoordenVerwijderen