analytics

donderdag 12 september 2019

Sorry!

Dag bloggers,

Korte nacht vannacht... Ik probeerde op tijd te gaan slapen wat bijna gelukt is want mijn snurker dacht daar anders over...  ;o)
Toen belde dochter Jolien. Zij was voor mij met een fotoboek bezig, een kado voor een vriendin die binnenkort een feestje geeft... Jolien had een zotte fotoreportage gemaakt en probeerde foto's te fotoshoppen maar dat bleek moeilijker dan gedacht... (niet dat ze dat niet kan, maar de opdracht was een beetje onrealistisch) Ik vertel nog niet alles omdat het nog niet mag uitlekken...
Maar het album moest snel besteld worden omdat het tijdig moet aankomen... Dus ik mijn bed terug uit. Ze had alles op mijn account gezet, dus ik kon er verder mee aan de slag... Ben het album dan maar gaan afwerken en heb het meteen kunnen bestellen. Nu hopen dat het op tijd geleverd gaat worden! En wat Jolien al gemaakt had, heb ik goed kunnen gebruiken, dus haar werk is zeker niet voor niets geweest!!
En net vandaag moest ik een uur vroeger uit bed. Ik begin vroeger te werken en heb straks een halve dag vrij omdat ik naar een begrafenis ga... Een dame die een hele periode bij me kwam workshoppen... Ze is mooi 81 geworden maar we hadden haar er graag nog enkele jaren bij gehad...

Mijn kaart dan...
Het overkomt mij ook! Verjaardagen vergeten en vergeten op tijd een kaart te maken... Deze was voor vriendin Sandrine... en helemaal in haar lievelingskleuren... (en ook een beetje de mijne!)

Papier: Bazzil
Letters: Stampin Up en Memory Box
Lintjes uit voorraad




2 opmerkingen:

Jantine zei

Tjee, dat was een extreem kort nachtje dan. Sterkte!
Wel een mooi kaartje voor je vriendin, altijd leuk als er ook in de dagen na je verjaardag nog leuke post komt...
Groetjes
Jantine

Dora zei

Tjee, wat een drukte. Maar je kaart is mooi gedaan.