analytics

dinsdag 21 augustus 2018

Helmut 80!

Dag bloggers,

Amai, ik ben gisterenmorgen om 7u beginnen poetsen. Ramen vooraan, keuken (ook vooraan) en gang... Zoon heeft geholpen met de 2 trappen stofvrij te maken. Manlief was vroeg thuis en heeft de boven gestofzuigd... En 's avonds om 8u ben ik gestopt... In de keuken... Maar ze was proper... Wat een stof, het zat écht overal... Maar heb dan ook héél grondig gepoetst... Vanmorgen doe ik nog de living er bij maar zal op tijd moeten stoppen want ik moet om 11u naar een begrafenis... broer van moeke, nonkel van mijn man...

En dan wil ik straks nog even bij mijn mama en Stanny langs gaan. Hij is jarig vandaag en wordt 81! Stanny is al jaren 'vriend van de familie'. Hij is een topkerel! We zien hem zo graag! Sinds zijn vrouw vorig jaar gestorven is, doet hij veel samen met mijn mama. Ze doen samen boodschappen, gaan wandelen, doen leuke uitstapjes en gaan samen eten. Wat is het fijn om hen te zien genieten na alle moeilijke jaren die ze met hun zieke echtgenoten hebben gehad... Hoop dat ze samen 100 jaar mogen worden!

Eigenlijk had ik al verder willen staan op dit moment. Was iets over 5 uit mijn bed en had me nog even voor de tv geïnstalleerd. Na 10 minuten viel de elektriciteit uit... Kaarsjes aangestoken en naar de zekeringenkast gaan kijken... Niks aan de hand. Daarna heb ik Eandis gebeld en er was een algemene stroompanne. Tegen 8u zou die hersteld zijn. Kon dus niks doen, geen internet, dus ook niet bloggen... Nog niet licht genoeg om al te poetsen... Lastig.
Maar een half uurtje geleden was het ineens terug opgelost... Fijn!

Snel dit kaartje posten en ik vlieg er terug in... Begin maar met de ramen...

Helmut werd 80 en dat was een reden om te feesten. Ik mocht voor hem een kaart maken en laat mij nu van Cats on Appletrees een paar Duitstalige stempels hebben! Kon ik die ook eens gebruiken!

Papier: Bazzil
Cijfers: Ali
Letters: Crafters Companion
Tekst: Cats on appletrees
Krullen: Paper Smooches



5 opmerkingen:

Diny zei

Prachtig kaartje Nancy!
Groetjes Diny

chantal zei

wat een superkaart voor een 80 jarige.
Wat een begin van de dag. Electriciteitsnet uit, vroeg wakker, niet leuk.
Verder wens ik je veel sterkte. Leuk dat je mama zo een vriend heeft en dat hij bij jullie een graag geziene man is. Veel sterkte met de begrafenis. Zo zie je maar dat leven en dood door mekaar vloeien.
liefs Chantal

Mariken zei

Wat een mooie kaart is dit! En wat heb jij een energie zeg...pffff...

Enny zei

Wauw, wat een werk Nancy ! Ik was solidair met jou en heb ook flink gepoetst gisteren. :) Tof dat je mama en die Stanny zoveel leuke dingen samen doen, toch 2 oudjes, die niet eenzaam zijn ! En je kaart voor Helmut is mooi ! Groetjes, Enny

Rosina zei

Mooi dit kaartje voor ee 80 jarige Nancy...zal vast wel in de smaak gevallen zijn...

groetjes Rosina