analytics

maandag 18 juni 2018

Een kaart en een taart 200!!! Bruidstaart!

Dag bloggers,

Ik had het jullie beloofd hé? Nummer 200 zou iets speciaals worden...
Elise kreeg de eer een bruidstaart te mogen maken voor een stel dat ze kende.  Nu hangt er aan deze taart nog een heel spannend verhaal aan vast. Toen ze klaar was, moest ze getransporteerd worden. En het feest was zo'n 15 km van hier... Hoeveel bulten, putten en hindernissen we zijn tegengekomen, ik kon ze niet tellen... De chauffeurs achter mij moeten gedacht hebben dat ik niet kon rijden... Maar zo'n 4-verdiepen-taart vervoeren is nu niet echt een gemakkelijke klus... Maar we zijn er geraakt en de taart is met veel complimentjes onthaald...
En ja, ook voor dit trouwkoppel een leuke kaart er bij. De snijmal van deze taart-op-de-kaart kreeg ik kado van Patrice, mijn DT-stempel en WW-maatje. Merci hé Patrice!! Je ziet, ze doet dienst...

Papier: Bazzil
Snijmal: Quickutz
Tekst snijmal: Crealies


Hierboven zie je de artiest van al dat taartenwerk. Zij mocht gisteren haar verjaardag vieren... #Trotsopmijnjongstedochter!!

Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

8 opmerkingen:

 1. wat leuk voor je dochter dat zij de eer kreeg voor zo'n pronkstuk te maken. Knap werk. Je mag best trots op haar zijn. Toffe kaart heb je gemaakt.
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige taart en je hebt een leuke kaart gemaakt!
  Nog gefeliciteerd met je dochter!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een prachtige taart, en ik zie jullie al rijden, met dat grote gevaarte...15 km is dan nog een behoorlijk stuk.
  Leuke kaart, die past er perfect bij.

  Liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een topstuk! Kan me voorstellen dat het vervoeren van deze taart bepaald geen sinecure was. Kaartje is trouwens ook hartstikke leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, die taart (en ook de kaart). En inderdaad, hoe krijg je dat veilig op de plaats van bestemming? Ik had laatst een taart voor de verjaardag van mijn kleinzoon, gewoon 1 laag en die heb ik op de plaats van bestemming pas versierd, ik was veel te bang dat er onderweg iets zou gebeuren.
  Maar dit is echt heel erg gaaf!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh hahaha, ik zie het helemaal voor me, dat vervoer van die giga taart! Hij is echt geweldig!! En de kaart is ook een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefelicitaart!! Wat een spanning daar bij jullie, maar wel erg leuk. Geinig kaartje erbij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt "uitzonderlijk vervoer"...
  Prachtige taart, leuke kaart met je mooie stansjes...

  BeantwoordenVerwijderen