analytics

dinsdag 17 september 2024

pianokaart voor Daniel die 75 werd

Dag bloggers,

Op deze feestelijke dag laat ik jullie een kaart zien die ik deze zomer maakte voor Daniel die 75 werd en graag piano speelt. Ik gaf ze mee met vriendin Vera en denk wel dat hij ze leuk vond. 


De mannen zijn hier de deur al uit en ik heb me geïnstalleerd met een tas thee met honing en ga nu mijn verjaardagspost openen. Er vielen de laatste twee weken al 12 kaarten in de bus, hoe leuk is dat! Dus... geheime briefschijvers - nee, ik ging niet op de omslag kijken van wie ze kwamen maar er zijn veel Nederlandse postzegels bij - alvast een dikke dankjewel!

Ben een half uur en een grote glimlach later dan daarnet...
Wat een leuke kaarten en lieve wensen zijn hier ondertussen voorbijgekomen... 
Dankjewel aan Annemarie en Merit, Ellen, Monique, Chantal, Miranda, Caroline, GerJanne, Marian, Anita, Diny en Godelieve! Mijn dag kan niet meer stuk! En dat motiveert mij nog meer om erg mijn best te doen om jullie verjaardagskaarten echt vroeger op te sturen... (wat er regelmatig overschiet hier...)

Maar het meest moest ik toch lachen met de laatste kaart. Daar hing geen postzegel op maar lag wel op de stapel. Manlief heeft weer een kaart uit mijn collectie genomen en heeft het bedrag ervan op mijn rekening overgeschreven... De grapjas... Maar wel lief dat hij er aan dacht... 


10 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Goedemorgen Nancy van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van het weer zit je mee de zon schijnt extra voor je vandaag. Geniet van alle post! Trouwens toffe pianokaart! Liefs Anita

Caroline Cards zei

Van harte gefeliciteerd Nancy en geniet van jouw dag! Een leuke kaart voor Daniel.
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een hele fijne dag van en leuk dat je zoveel post hebt gehad, altijd genieten. ook fijn om te lezen dat de varkentjes zijn aangekomen.
wat hen je een mooi pianokaart gemaakt gaaf hoor
groetjes ellen

Ellen zei

Ik las bij Ellen dat je jarig bent vandaag dus van harte gefeliciteerd en een gezellige dag gewenst! Je kaart is er leuk met het muziekthema!
Groetjes Ellen

Anita van Deur zei

Grappig en heel lief van je man!

martina's kaartjes zei

hoera voor Nancy ! Geniet van je dag !
een leuke kaart heb je hier alvast staan
grtjs,martina

Annemarie en Merit zei

Goedemorgen Nancy, ook zo nog even een dikke proficiat!!!
Heerlijk he om zo je verjaardag te beginnen ,met veel fijne post!!
Hele gave pianokaart maakte je.
(lieverd die man van je)...

Liefs en een fijne dag Liefs Annemarie en Merit

chantal zei

Proficiat, geniet van je thee en je verjaardagspost.
Liefs Chantal

GerJanne zei

Heel mooie kaart voor Daniel! Supergaaf. En ik hoop dat je een heel fijne dag hebt gehad! Leuk zoveel post, wat voel je je dan snel jarig, he?

Nelleke zei

Gefeliciteerd met je verjaardag, heb je een leuke dag gehad. Je bent lekker verwend las ik. Haha wat een leuke man heb jij om jou ook een kaart van hè zelf te geven. 😂😜Deze piano kaart is weer heel mooie geworden, leuk idee voor een muzikale man. Groetjes Nelleke